Kui läbirääkimised lähevad vett vedama

Läbirääkimiste ekspert ja koolitaja Georg Merilo
Läbirääkimiste ekspert ja koolitaja Georg Merilo

Kaheksateistkümnendat tegevusaastat läbirääkimiste eksperdi, vahendaja ja õpetajana alustanud Georg Merilo tuleb ka sel aastal "Palga Päeva" toreda ja teadliku osalejaskonna ette.

Georg peatub oma ettekandes sel korral elu pilvisemal poolel: mis saab siis, kui läbirääkimised lähevad untsu? Miks alati ei saavutata edu? Mis teha siis, kui konflikt on kohal, harjad punased ja sama värvi smiley'd lendavad? Olgu läbirääkimised siis palga üle või lisaboonuste teemal, kollektiivlepingu asjus või koguni streikimise võtmes.

Ka Rakvere Lihakombinaadi streigi lahendamisega 2018. aasta algul läbirääkimiste kaudu seotud olnud Georg toob esimest korda avalikkuse ette momente, mis tegelikult toimus või ei toimunud, kes lahenduse pärast reaalselt südant valutas ja kes on nii-öelda järjekordsed hermansimmid.

Georgi eesmärk ei ole oma tõeavalikustamisega publikut śokeerida ega tõsistest sündmustest kollast odavat müügivahtu välja kloppida, vaid koputada osalejatele kogu personalivaldkonnas südamele. Läbirääkimisoskuste ja hea meie-tunde tekitamise tahteta lõikame Eestis kõik endale otseselt või kaudselt sõrme. Ning see veri ei pruugi hüübida.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Personaliuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

Peopaik

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Valma Seikluspark pakub uusi võimalusi konverentsideks ja koolitusteks

Lõuna-Eestis, 55 km Tartust Viljandi suunas ja 23 km Viljandist Tartu poole asuv Valma Seikluspark avas uue kaasaegse konverentsihoone, pakkudes senisest veelgi mitmekülgsemaid võimalusi ühendada seminarid, töötoad või koolitused õhtuse lõõgastusega seikluspargis ning meeleoluka firmapeoga.

Valdkonna töökuulutused

FRUIT XPRESS otsib PERSONALIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

25. september 2018

TAMMISTE PERSONALIBÜROO otsib VÄRBAMISPARTNERIT

Tammiste Personalibüroo OÜ

04. oktoober 2018