Kui läbirääkimised lähevad vett vedama

Läbirääkimiste ekspert ja koolitaja Georg Merilo
Läbirääkimiste ekspert ja koolitaja Georg Merilo

Kaheksateistkümnendat tegevusaastat läbirääkimiste eksperdi, vahendaja ja õpetajana alustanud Georg Merilo tuleb ka sel aastal "Palga Päeva" toreda ja teadliku osalejaskonna ette.

Georg peatub oma ettekandes sel korral elu pilvisemal poolel: mis saab siis, kui läbirääkimised lähevad untsu? Miks alati ei saavutata edu? Mis teha siis, kui konflikt on kohal, harjad punased ja sama värvi smiley'd lendavad? Olgu läbirääkimised siis palga üle või lisaboonuste teemal, kollektiivlepingu asjus või koguni streikimise võtmes.

Ka Rakvere Lihakombinaadi streigi lahendamisega 2018. aasta algul läbirääkimiste kaudu seotud olnud Georg toob esimest korda avalikkuse ette momente, mis tegelikult toimus või ei toimunud, kes lahenduse pärast reaalselt südant valutas ja kes on nii-öelda järjekordsed hermansimmid.

Georgi eesmärk ei ole oma tõeavalikustamisega publikut úokeerida ega tõsistest sündmustest kollast odavat müügivahtu välja kloppida, vaid koputada osalejatele kogu personalivaldkonnas südamele. Läbirääkimisoskuste ja hea meie-tunde tekitamise tahteta lõikame Eestis kõik endale otseselt või kaudselt sõrme. Ning see veri ei pruugi hüübida.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Personaliuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

Peopaik

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Valdkonna töökuulutused