Tööandja ravikindlustus muudab ettevõtte atraktiivsemaks

Seekordses saates kõnelesime sellest, mis kasu oleks tööandja ravikindlustusest. Vasakult: Dekla Uusma (ERGO), Kairit Luht (If) ning Mihhail Prokopjev (BTA).
Seekordses saates kõnelesime sellest, mis kasu oleks tööandja ravikindlustusest....

Äripäeva raadiosaates „Fookuses on kindlustus“ oli juttu sellest, kuidas oleks abi vabatahtlikust ehk tööandja ravikindlustusest ajal, mil tavapärase riikliku ravikindlustuse omaja jaoks on järjekorrad endiselt väga pikad.

Mida tööandja ravikindlustus endast kujutab ja mida sellega hüvitatakse, kui ruttu ja milliste eriarstide juurde sellega pääseb ja kas leping katab ka visiiditasu? Küsimustele vastasid Kairit Luht If Kindlustusest, Dekla Uusma ERGO kindlustusest ja Mihhail Prokopjev BTA Kindlustusest, mis kõik Eestis eraravikindlustust pakuvad. Saadet juhtis Liis Amor.

Saadet toetab Eesti Kindlustusseltside Liit.

Osale arutelus

  • Liis Amor

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Personaliuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Valdkonna töökuulutused