26. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ENESEJUHTIMINE: kuidas teadlikult disainida iseenda tegutsemiskäekirja?

See on koolitus sellest, kuidas oma elukvaliteet uuele tasemele viia; kuidas senised harjumused kasulikemate vastu vahetada; see on praktiline ekskursioon harjumuste samm-sammuliseks muutmiseks.

Harjumused määravad meie elukvaliteedi. Päeva lõpuks oleme tulemus sellest, mida korduvalt teeme ja kuidas päevast-päeva tegutseme. Meie tugevused ja nõrkused, avalikud ja varjatud omadused, väärtused ja harjumused defineerivad meie tegutsemiskäekirja. Sinu tänane tegutsemisviis ei too Sulle soovitud tulemusi? Sa soovid muutust, aga ei tea kuidas?

Igasugune muutus algab Sinus eneses ja selleks on vaja:

1) Arusaamist ehk mida ja miks teistmoodi teha? Teadlikkust harjumuste rollist meie elus ja nende mõjust meie elukvaliteedile.

2) Oskust ehk kuidas soovitud eesmärgini jõuda? Kuidas uutmoodi tegutsemiskäekiri kinnistada? Mõistmist, kuidas harjumused toimivad, mis annab võimaluse neid kujundada ükskõik, millisel meile sobival viisil.

3) Soovi ehk tahet muutuda. Kõrgeid eesmärke seades tuleb iseendal kõigepealt vastata küsimusele: „Miks?” Kui on nö piisavalt suur „Miks?“, siis muutub „Kuidas?“ lihtsaks.

Kõige alus on enesejuhtimine - teadlikkus iseenda tugevustest ja nõrkustest, väärtusmaailmast ja harjumustest. 

11. mail 2018 toimub PARE praktiline koolitus ENESEJUHTIMINE: kuidas teadlikult disainida iseenda tegutsemiskäekirja? Koolitusele on oodatud kõik, kes soovivad autentsemalt oma tööelu elada, omada tähendusrikkaid tiimisuhteid ning õppida ennast paremini tundma ja juhtima.

Koolitajaks on Veiko Valkiainen - juhtimiskvaliteedi arendaja ning taskuhäälingu  #JuhtimiskvaliteetOnKonkurentsieelis eestvedaja, kes keskendub oma töös meeskondade tulemuslikkuse kasvatamisele läbi juhi ja tema tiimiliikmete mõtte- ja käitumismustrite muutmise. Hariduselt on Veiko psühholoog, arendanud ennast gestaltterapeudi õppes ning viinud aastate jooksul läbi hulga juhtimisalaseid koolitusi, seminare ja esitlusi, kus on osalenud sadu inimesi.

Loe lisa ja registreeru: www.pare.ee/enesejuhtimine

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456