19. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keeleõpe kui rätsepatöö

Rahvusvaheline ärikultuur, geograafiliselt laienenud kaubanduspiirkonnad ja lisaks kaasaegne tehnoloogia nõuavad meilt võimet mitte ainult võõrkeeli kõnelda, vaid osata võõrkeeli sellisel määral, et äri edu oleks tagatud.
Multilingua Keelekeskuse koolitaja ja coach Evelyn Soidla
Foto: erakogu

Võitja on see, kes suudab lühikese ajaga kiirelt keeleteadmisi ja oskusi omandada täpselt niipalju kui seda on hetkeolukorras vaja. Multilingual on selleks lahendus! Me pakume välja keeleõppe uudse lahenduse.

Moodne keeleõppija

Innovaatilised mõtlejad räägivad 4.0 tööstusest. Oleme jõudnud etappi, kus tehnika võidukäik annab endast tugevasti märku ja inimressurssi tuleb ümber suunata.

Maailmas kus mobiiltelefon ja internet on absoluutne vajadus, on ka moodne keeleõppija muutunud. Ta ei taha olla liiga kaua suletud ruumis, ta ei taha kuulda juba kuuldut, tema ootused on suured ja küsimus on, kas õpetaja on võimeline neile ootustele vastama.

Moodne keeleõppija tahab motiveerivat keskkonda, olgu selleks siis moodne ITst pungil klassiruum, kohvik või park. Sokratese kõnnist on saamas eelistatuim viis nii koosolekuid pidada kui ka keelt õppida. Mida mõnusam meelele, seda parem keelele! Moodne õppija tahab individuaalset lähenemist. Moodne õppija väärtustab aega, täpsust ja kohalolu (mindfulness). Moodne õppija soovib, et kõik see millele ta aega kulutab on võimalikult sihipärane ja viib eduni võimalikult kiirelt muidugi!

Niisiis ei jäägi moodsal õpetajal muud üle kui muutuda KAMEELEONIKS muutes värvi vastavalt vajadusele ning asuda pakkuma keeleõpet uues kuues.

Rätseplahendusega keeleõpe.

Väga vähesed õpetajad omavad piisavalt oskusi, et pakkuda rätseplahendust keeleõppe vormina. Kuid need kes seda pakuvad, räägivad uskumatust tulemusest. On olnud juhtumeid kus õppija omandab 3 kuuga keeleteadmised, mille omandamiseks kuluks tavaliselt aasta.

Uudsus seisneb erinevate valdkondade kombineerimises. Klient on maksnud nii keelekoolituse, psühhloogi vastuvõtu kui ka life coachingu sessiooni eest.

See on õpiprotsess kus keeleõppe meetodid vahelduvad interpersonaalsete oskuste arendamisega, klassikaline keeleõpe vaheldub mittetraditsionaalsega ning õpetajast on saanud koostööpartner, mentor kes pigem annab edasisidet ja peegeldab. Tundub võimatu, aga ei ole!

Multilingua Keelekeskus pakub võimalust seda omal nahal proovida ja kogeda!

Vaata lähemalt www.multilingua.ee.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456