Autor: Taavi Tarkvara • 4. detsember 2019

Parim valik tööks personaliga on Taavi Tarkvara

Taavi Tarkvara käib kaasas pidevate seadusemuudatustega ja pakub ettevõtetele personali haldamiseks tarkvara, mis suudab automaatselt ning korrektselt hallata kogu töötasude-, personali- ja tööajaarvestuse keerulist valdkonda.

TAAVI PALK on parim valik kõigile palgaarvestajaile

Töötasude arvutamist ja maksustamist puudutava seadusandluse igaaastane muutumine ja uute peensuste jätkuv lisandumine on palgaarvestusest teinud ühe komplitseerituma valdkonna finantsarvestuses. Seoses sellega on aastast aastasse muutunud keerukamaks ka palgaarvestuses kasutatav tarkvara. Taavi Tarkvara on käinud kaasas kõigi viimaste aastate uuendustega palgaarvestuses ja oma eesmärgiks seadnud pakkuda klientidele tarkvara, mis suudaks automaatselt ja korrektselt hallata kogu töötasude arvestamise keerulist valdkonda.

Taavi Palga erineva võimsusega paketid pakuvad kvaliteetset lahendust väikestele, keskmistele ja suurtele firmadele.

Seos pearaamatuga

Taavi Palk koostab automaatselt lausendid Eestis enamlevinud raamatupidamisprogrammidesse Seega on Taavi Palk ideaalne valik neile firmadele, kus vajatakse professionaalset palgaarvestuse tarkvara, kuid on juba kasutusel mõni raamatupidamisprogramm. Kanded koostatakse vastavalt Teie firma kontoplaanile ja kasutusel olevale analüütikale.

Taavi Palk on kooskõlas kõigi Eestis kehtivate palgaarvestust reglementeerivate seaduste, määruste ja muude aktidega.

TAAVI PERSONAL on parim valik kõigile personalijuhtidele

Töötajate arvestust ja andmete säilitamist puudutava seadusandluse pidev täiustumine on tekitanud vajaduse tarkavara järele, mis lihtsustaks ettevõttes kehtestatud seaduste järgimise ning samal ajal annaks juhtidele operatiivset teavet töötajate kohta. Taavi Tarkvara on käinud kaasas kõigi viimaste aastate uuendustega personaliarvestuses ja oma eesmärgiks seadnud pakkuda oma klientidele tarkvara, mis suudaks automaatselt ja korrektselt hallata kogu personaliarvestuse nüansirikast valdkonda alates töötajate isikukaartidest ja töölepingutest kuni tööaja arvestuseni.

Taavi Personali pakett pakub kvaliteetset lahendust väikestele, keskmistele ja suurtele firmadele.

Seos Taavi Palgaga

Taavi Personal ja Taavi Palk on tihedalt omavahel integreeritud. Taavi Personal programmist kantakse koheselt andmed Taavi Palk programmi, näiteks uue töötaja kaart, töötaja puhkusperiood, töötaja ajutise töövõimetuse periood.

TAAVI TÖÖAEG on hädavajalik abivahend tööajatabelite koostajaile

Tööajaandmete töötlemine on iga ettevõtte jaoks kohustuslik protseduur.

Ettevõtte tööajatabelite koostamine on rohkelt aega ja suurt täpsust nõudev vastutusrikas töö, mille lõpptulemusest sõltuvad töötajate palgaandmed. Taavi Tööaeg muudab selle tülika ja aeganõudva tegevuse lihtsaks, hoiab kokku aega ning vähendab oluliselt vigade tekkimise võimalust.

Taavi Tööaeg seos Taavi Palk ja Taavi Personal programmiga

Taavi Tööaeg programmist on võimalik kuu koondandmed eksportida Taavi Palk programmi.

Koondandmete eksportimine Taavi Palk programmi on väga mugav juhul, kui ettevõttel on palju üksusi, mis on territoriaalselt laiali hajutatud ning/või baassüsteemile ligipääs on piiratud või hoopis keelatud. Samuti on selline süsteem mugav, kui ettevõttes on tööajatabelite koostamine üksuste juhatajate kohuseks.

Kui ettevõttes on kasutusel Taavi Personal, saab sinna sisestatud töötajate, töölepingute, puhkuste ja ajutise töövõimetuse info automaatselt Taavi Tööaeg programmi üle kanda.

Seega on võimalik kasutades Taavi Personal, Taavi Tööaeg ja Taavi Palk programme, luua ettevõttes integreeritud süsteem töötajatega seotud info haldamiseks alates töölepingute koostamisest kuni tööajatabelite alusel töötasu arvestamiseni.

Tööajatabel:

• tööajatabelis on pidevalt näha kogu info töötaja ühe töökuu kohta – päeva-, õhtu-, üle-, pühade- ja öötunnid

• tööajatabeleid on võimalik koostada ja ekraanil jälgida osakondade, jaoskondade, brigaadide ja ametikohtade kaupa

• tööajatabel sisaldab põhjaliku puudumiste valiku- haigus, invaliidsuspuhkus, komandeering, lapsehoolduspuhkus, lapsepäevad, lapsinvaliidi hooldaja, õppepuhkus, osaliselt tasustatav puhkus, palgata puhkus, puhkus, sünnituspuhkus, tasustatav vaba päev, tervisepäev, tervist kahjustav töö, tööluus. Puudumise valimiseks tuleb päeval teha hiireklõps ning valida loetelust sovib.

Liidesed läbipääsusüsteemidega

TAAVI Tööaeg tarkvarapakett töötab koos kõigi Eestis enimlevinud läbipääsusüsteemidega. TAAVI Tööaeg pakub võimaluse läbipääsusüsteemi andmeid mugavalt edasi töödelda ning koostada vajalikud raportid. TAAVI Tööaeg töötab koos läbipääsusüsteemidega Suprema (AS Hansab), Protege (AS G4S), FoxSec (OÜ Hardmeier), liideseid lisandub pidevalt juurde.

Vaata lähemalt ja küsi lisa: www.taavi.ee

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456