Autor: Multilingua Keelekeskus • 27. mai 2020

Multilingua Keelekeskuses saad keelt edukalt õppida ka distantsõppes

Eriolukorra väljakuulutamisega märtsikuus ei jäänud Multilingua Keelekeskuses keele õpetamine pooleli, vaid läksime sujuvalt üle virtuaalsele keeleõppele.
Multilingua Keelekeskuse prantsuse keele õpetaja Hannela Tamagno

Ühenda kasulik mõnusaga ja õpi suvel keelt, kus iganes viibid

Selleks korraldasime õpetajatele mitmeid harivaid töötubasid, et tutvustada neile distantsõppe võimalusi. Õpetajad suutsid end kiirelt uute meetodite ja platvormidega kurssi viia ja nüüd toimib distantsõpe suurepäraselt. Arvestades tekkinud olukorda, kus me ei tea, millal meid taas viiruspuhang võib tabada, siis oleme kindlad, et distantsõpe tuli, et jääda. Ja me rõõmustame selle üle, sest sellel on mitmeid eelised kontaktõppe ees.

„Pärast mitut kuud õpetamist julgen öelda, et distantsõpe on kontaktõppega samaväärne. Virtuaalses keeletunnis saab edukalt arendada kõiki osaoskusi - kuulamist, rääkimist, kirjutamist, lugemist. Lisaväärtus on see, et õppida saab pea kõikjal – kas büroos, kodus, maal olles, puhkusel, kus iganes. Pealegi hoiab aega kokku, sest ei pea keelekeskusesse keeletundi kohale sõitma ja transpordi eest raha maksma,“ räägib Multilingua Keelekeskuse prantsuse keele õpetaja Hannela Tamagno.

„Näen oma õppijate pealt, et keeleõpe tuttavas keskkonnas isikliku kohvitassi taga soodustab keele õppimist. Kuna suhtlus toimub läbi ekraani võõrkeeles, siis valehäbi kaob ja see annab julgust juurde end kiiremini verbaalselt väljendama hakata. Kes arvab, et ei ole piisavalt digipädev, et keelt virtuaalses klassiruumis õppida, siis see peaks pigem mõtlema, et see ongi hea koht, et seda oskust arendada,“ märgib õpetaja.

Miks on distantsõpe hea?

✔Õppida saad asukohast olenemata

✔ Nakkusoht puudub

✔ Säästad aega ja raha transpordilt

✔On paindlik ja arendab uusi oskusi

Vali endale suveks sobiv keelekursus!

Multilingua Keelekeskus on üks väheseid koole, mis on avatud ka suvel. Keeleõpe sobib suurepäraselt suveplaanidesse, sest saad ühendada kasuliku mõnusaga. Õpid suhtluskeelt intensiivselt väikestes gruppides professionaalsete õpetajate käe all. Ja võimalus on õppida distantsilt.

Õppida saad eesti, hispaania, hollandi, inglise, itaalia, kreeka, portugali, prantsuse, rootsi, saksa, soome, vene suhtluskeelt. Ettevõtetele pakume põnevaid lahendusi keele täiendamisel:

Ingliskeelne ärisuhtlus e-kirja teel

Ingliskeelne suhtlemiskunsti kursus juhtidele

Koolitustoetus töötaja eesti keele oskuse arendamiseks

Inglise keele coaching

Alati on võimalik õppida ka individuaalõppes, siis ei ole mingeid takistusi õppimise koha ja aegade valimisel. On vaja ainult õpetajaga kokku leppida.

Pane tähele!

8. juunist algavad kuni sügiseni kestvad eesti, vene ja inglise (tööalase) suhtluskeele kursused distantsõppes.

Vaata palun lähemalt kõiki võimalusi suvel õppimiseks SIIN.

Kogu info keelekursuste kohta ja registreerimine on SIIN.

Kui Sa endale kohe sobivat keelekursust ei leia, siis kirjuta palun meile: [email protected]. Ka kõikide teiste küsimuste puhul saad sellel aadressil pöörduda.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456