1. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti personaliotsingufirma GoWorkaBit toob talendid koju ja peoga külaliskuulsusi pealekauba!

Mulle on südamelähedased muidugi need tööampsud, kus saab kaste tassida.
Foto: Associated Press
Eestist alguse saanud idufirma GoWorkaBit teatas hiljuti, et on suutnud tõsta oma kasutajate arvu 55 000-ni. Kasutajate seas on ka hulk kuulsusi, kes tööampse tehes oma ellu vaheldust otsivad. Paarile küsimusele oli valmis vastama Chuck, kes teenib oma igapäevaleiba filmitööstuses. Kuidas Chuck Eestisse sattus ja millised on tema lemmiktööampsud?

Kuidas sattus teiesugune mees GoWorkaBiti kaudu tööampse tegema? Kust te GoWorkaBitist kuulsite?

Tead, olin treenimas Silicon Valley lähedal ja seal ju keegi muust enam ei räägigi. Töö ampsudena tegemine on uus kuum trend. Ja kuna meil on hea sõbra ja kolleegi Silvesteriga ammu plaanis olnud Baltikumi külastada, siis mõeldud tehtud.

Millised on esimesed muljed tööampsudest?

Uskumatult lahe! Mulle on südamelähedased muidugi need tööampsud, kus saab kaste tassida. Küsin alati, et kus see kõige suurem kast teil on. Ja kui siis ikka palav hakkab ja särgi seljast viskan, suur kast turjal, higised musklid pärlendamas … noh, siis on tore nii mul endal kui teistel.

Aga olen ka kohvikus abistanud ja Prismas inventuuri teinud. Prisma inimesed on väga toredad. Pakkusin neile, et kuni teine ampsaja kaupa loeb, võin mina näiteks riiulit õhus hoida.

Kas plaanid nüüd filmitööstusega lõpparve teha?

Kindlasti mitte. Kuna GoWorkaBiti pakutavate tööde hulgas on relvadega tagaajamist siiski vähevõitu, siis jään siia treeningperioodiks. Panin kokku treeningkava tööampsudest ladudes, välitöödel ja natuke sekka ka klienditeenindust. Selleks, et naeratamine meelest ei läheks (naerab).

Edu Chuckile järgmise kassahitiga ja treeningperioodil GoWorkaBitis!

Allikas: GoWorkaBit

Autor: Kei Karlson, GoWorkaBit

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456