Kodumaine idufirma trügib maailmaturule

Rainer Aunpu
Skillificu asutaja ja tegevjuht Rainer Aunpu

Kohalik talendiotsingumootor Skillific on teinud eduka investeerimiskampaania, muuhulgas tegi idufirmasse investeeringu ka Eesti aukonsul Singapuris.

Tehisintellektile tuginev oskustepõhine talendiotsingumootor Skillific kogus osaluspõhise ühisrahastuse platvormi Fundwise kaudu korraldatud investeerimiskampaania käigus ligi 90 000 eurot. Suurima investeeringu tegi  idufirmasse suurettevõtja ja Eesti aukonsul Singapuris Sonny Aswani.

„Tehisintellekt toob lähiaastatel suuri muutusi enamikku ärivaldkondadesse. Värbamisteenused pole mingi erand ja Skillificu asutajad seavad omamoodi standardi sellele, kuidas asju tulevikus tehakse. Meeskond on kogenud ja väga motiveeritud, mul on neisse usku. Globaalse äri nullist ülesehitamine on suur väljakutse ning nõuab pühendumist ja julgust. Mul on hea meel, et saan anda oma panuse Skillificu edusse,” ütles Aswani. 

„Meil läks tõesti hästi ning täname kõiki oma idee toetajaid ja uusi investoreid. Kindlasti räägib ka see fakt enda eest, et Skillific oli Fundwise’i kõige kiirem startija. Esimene investeering tuli meile juba kaheksa minutiga ja ka lõpuspurt oli muljetavaldav,” lausus Skillificu asutaja ja tegevjuht Rainer Aunpu.

Fundwise’i juht Henri Laupmaa kommenteeris: „Ühtpidi on see üllatuslik, aga teisalt täiesti mõistetav asjade käik, sest Skillific esindab tõeliselt head kombinatsiooni läbimõeldud kampaaniast, tugevast meeskonnast ja paljusid inimesi kõnetavast teenusest.”

Pärast edukat ühisrahastuse kampaaniat sai Skillific edasi ka Prototroni 20 parima idee hulka. Prototron toetab ettevõtjaid rahaliselt esimese töötava tootenäidise ehk prototüübi väljatöötamisel.

* Skillific leiab kõikvõimalikest allikatest üles ja valib välja tööandja vajadustega kõige paremini sobivad kandidaadid ning aitab muuta töötajate otsimise palju kiiremaks ja lihtsamaks.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Personaliuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

Peopaik

V nagu vesi ja vaba aeg – V Spaa- ja Konverentsihotellis

V on veemõnude ja vaba aja veetmise element, mis märgib kõike võrratut ja vajalikku. Hotellist, spaast, restoranist, kohvikust ja konverentsikeskusest koosnev kompleks on koht, kus unustad kõik üleliigse ja pühendud vaevata kõigele, mis elus tegelikult oluline on. Hea tervis. Head inimesed. Hea tuju.

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Valdkonna töökuulutused

MAXIMA otsib PERSONALIDIREKTORIT

Fontes PMP OÜ

23. juuli 2018