Autor: Personaliuudised.ee • 6. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GoWorkaBit kuulutab 12. oktoobri rahvusvaheliseks tööampsu päevaks ja teeb selle puhul välja!

Järjest rohkem inimesi teeb tööd ampsu kaupa, sest sellel on teistsugune väärtus ja tähendus selle tegija jaoks.
Foto: pixabay.com
Eestlased on n-ö teeme-ära-rahvas – kui vaja, tuleb küla kokku ja teeb asja ära. Samal põhimõttel toimib GoWorkaBit ja selle põhimõttega peetakse ka tööampsu päeva.

GoWorkaBit alustas kolm aastat tagasi ja 12. oktoober oli see päev, kui idufirma asutajad esmakordselt kohtusid. Koht oli Pärnu ja  üritus Garage48 XX ehk naiste eri. Idee oli saada 48 tunni jooksul valmis lahendus, mis lubaks inimestel kas või päeva kaupa eri ettevõtetes tööd teha, ilma end pikema töösuhtega sidumata.

Nüüd, kolm aastat hiljem, on GoWorkaBiti kaudu tehtud sel viisil Eestis 170 000 tunni jagu tööd ja ettevõte toimetab ka Leedu turul. Tänavu sihitakse miljonikäivet ja ettevõtte esindaja sõnul on nad sellega graafikus.

Tööampsud vallutavad maailma?

„Inimesed teevad tööd uut moodi. Järjest rohkem inimesi teeb tööd ampsu kaupa, sest sellel on teistsugune väärtus ja tähendus selle tegija jaoks. Tööamps annab võimaluse ennast uues olukorras proovile panna, saada kiiresti väga hea töökogemus, näha, kuidas eri ettevõtetes väärtust luuakse, kohtuda uute vahvate inimestega. Ja lisaks sellele loomulikult ka raha teenida,” selgitab GoWorkaBiti kaasasutaja Kei Karlson.

Tähistagem koos GoWorkaBitiga!

„Teeme koos ühe vahva päeva, kus igas ettevõttes saavad kõik tööd tehtud ja igas ettevõttes toimetab sel päeval üks tore tööampsaja!” kõlab GoWorkaBiti üleskutse. Kui te ei leia oma ettevõttes seda tööd kohe üles, siis võtke julgelt GoWorkaBitiga ühendust, nemad aitavad selle leida.

GoWorkaBit teeb sünnipäeva puhul välja – kõik tööampsud, mis toimuvad 12. oktoobril, on kõigi ettevõtete jaoks teenustasuta.

Lisainfot saab lehel www.goworkabit.ee  live-chat’is.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456