K-rauta Haabersti kauplus värbab 26 uut inimest

varbame

Baltikumi suurim ehitus- ja sisustuskaupluste kett Kesko Senukai investeerib kaupluste kaasajastamisse ja arengusse 100 miljonit eurot. Eestis saab esmalt 3,4 miljoni euro suuruse rahasüsti Haabersti K-rauta kauplus, millega luuakse ka täiendavalt 24 töökohta. Kauplus sulges ajutiselt uksed eile, 9. jaanuaril, ja avab need uuesti aprillis kevadpühade ajal.

Moderniseerimise käigus saab K-rauta kauplusest kaasaegne ja mugav kaubanduskeskus. Lisaks plaanib Kesko Senukai laiendada märkimisväärselt kauba- ja teenustevalikut. „Kaks suurt Baltikumi turuliidrit – Senukai ja K-rauta – ühendavad oma kogemuse ja avavad Tallinnas uue kontseptsiooniga kaupluse,” rääkis Kesko Senukai Eesti juhatuse liige Ramunas Adamonis. „Oleme ka ise elevil, ühendades kaks ehitus- ja sisustusvaldkonna äri üheks tervikuks, ja usume, et loome midagi tõeliselt väärtuslikku ehk mugava, heade hindande ning laia toote- ja teenustevalikuga kaubanduskeskuse.”

Kauplusesse jäävad alles klientide senised lemmikud, aga sortimenti tuleb juurde ka palju uusi tooteid ja teenuseid. Lisaks klassikalisele ehituskaubale pannakse senisest enam rõhku kodukujundusele, valgustusele ja majapidamisele. Uute tootegruppidena jõuavad K-rauta lettidele laste mänguasjad, spordi- ja vaba aja kaubad ning kirjatarbed. Kokku laieneb sortiment 15 000 erineva toote võrra.   Kaupluses aitavad nõu ja jõuga 88 professionaalset konsultati.

„26 ametikohta on praegu vabad ning ootame kõiki inimesi, kes soovivad oma seniseid kogemusi rakendada ja uusi õppida, meie meeskonnaga liituma,” kutsus Adamonis üles Kesko Senukaisse tööle kandideerima. „Meil on kasvav rahvusvaheline firma, mis võimaldab alati leida ka ettevõtte sees uusi rolle ja väljakutseid. Eelkõige on meie meeskonda oodatud suure südamega inimesed, kes panevad kliendi tundma, et ta pole lihtsalt poes, vaid just K-rautas.”

Eestis tegutseb kaheksa K-rauta kauplust: kaks Tallinnas ning üks Tartus, Pärnus, Rakveres, Kuressaares, Võrus ja Valgas. Kaubandusvõrku opereerib Kesko Senukai, millele kuulub lisaks Eesti kauplusele 85 poodi Leedus, kaheksa Lätis ja 20 Valgevenes. Võrgu ühine käive ulatus 2015. aastal 583 miljoni euroni. Kesko grupp on üks juhtivaid jae- ja hulgimüügiettevõtteid Euroopas, 2015. aasta käive oli ligi 9 miljardit eurot.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Personaliuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

Peopaik

Valma Seikluspark pakub uusi võimalusi konverentsideks ja koolitusteks

Lõuna-Eestis, 55 km Tartust Viljandi suunas ja 23 km Viljandist Tartu poole asuv Valma Seikluspark avas uue kaasaegse konverentsihoone, pakkudes senisest veelgi mitmekülgsemaid võimalusi ühendada seminarid, töötoad või koolitused õhtuse lõõgastusega seikluspargis ning meeleoluka firmapeoga.

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Valdkonna töökuulutused

FRUIT XPRESS otsib PERSONALIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

25. september 2018