Autor: Helen Roots • 18. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arenduste EXPO Work 2.0: Gamico

Et meeskonnas tekiks sünergia, on vaja ühist töövälist tegevust, mis aitab pinged maha võtta ja oma uusi kolleege paremini tundma õppida.
Lähinädalate jooksul tutvustavad Personaliuudised Eesti Kunstiakadeemia ja Tallinna Tehnikaülikooli magistrantide ühendatud õppekava „Design and Engineering” töörühmade projekte, mille eesmärk oli pakkuda välja erinevaid tootelahendusi, et muuta sujuvamaks moodsa aja töötamise viise ning luua atraktiivsemat ja mugavamat töökeskkonda.

Tuleviku töö liigub kontorist kaugtöö vormi ja sageli tuleb töötada ajutiste tiimidena. Kui niisugustel tiimidel tuleb tegeleda vaid tööalaste teemadega, jääb tiimiliikmete vahel puudu inimlikest ja sõbralikest suhetest. See omakorda kahandab vastastikkust usaldust ja kahjustab meeskonna sünergiat.

Projekti autorid on veendunud, et interneti vahendusel on võimalik kiiresti usaldust luua, jää sulatamiseks on vaja lihtsalt mitteametlikku ühistegevust! Ühiselt läbikukkumine ja edu saavutamine loob võimaluse tutvuda lähemalt inimes(t)ega, kellega sa koos töötama pead hakkama, see omakorda loob aga sünergiat ja rahulolu. 

Gamico on suhtlusplatvorm pidevalt muutuvatele kooslustele, nt globaliseerunud tööturul, mis aitab mängude kaudu uute või ajutiste kolleegide ja meeskondadega sujuvamalt ja kiiremini usaldust ja tutvust luua.

 

 

Autorid: Hadi Alavi, Sophie Farines, Mati Uustal, Klarika Mäeots

NB! Arenduste EXPO Work 2.0 projektidega saab lähemalt tutvuda 15. veebruaril toimuval Personalitöö aastakonverentsil, kus tööde autorid astuvad üles postersessiooniga.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456