Personaliuudised said aastaseks!

sunnipaev
Personaliuudistel täitus esimene aasta!

Juba tervelt 12 kuud on personalitöötajail ja ettevõtetes personaliga tegelevail inimestel olnud oma teemaleht – Personaliuudised.ee. Vaata, mis me selle ajaga ära oleme teinud!

11. veebruaril möödub aasta päevast, mil Äripäevast võis lugeda: personalitöötajatel on nüüd oma virtuaalne kohtumispaik. Täna, 52 nädalat, 46 uudiskirja, kolm seminari ja kolm konverentsi hiljem on meil suur rõõm tõdeda, et personaliveeb tekkis täpselt sinna, kus varem laiutas  tühi koht.

Personaliuudised on aasta jooksul saanud väga palju kiitvat tagasisidet nii oma veebi sisu kui ka korraldatud sündmuste kohta. Meil on hulk toetajaid ja koostööpartnereid, kellega koos on olnud puhas rõõm seda vankrit käima tõmmata, samuti kasvab järjekindlalt nii meie uudiskirja saajate kui ka lehe külastajate hulk. Personaliuudiste Facebooki-leht on aga teinud koguni nii kõrge lennu, et ainuüksi tänavuse aasta esimese kuuga lisandus lehele 400 uut jälgijat.

Säärane huvi annab aimu, et oleme aastaga suutnud oma eksistentsi õigustada ja pakkuda lugejale midagi, mis on aktuaalne ja oluline, midagi, mille pärast tagasi tulla. Ja selle üle on meil muidugi suur rõõm.

Aitäh Sulle, Personaliuudiste ustav lugeja, Sina oled just see, kellele me oma lehte teeme. Seetõttu kutsun taas üles teada andma, mis teemad on need, mis teid kõige enam kõnetavad, millest tahaks rohkem teada, kelle kohta tahaks lugeda, missugust valdkonda oleme ehk liiga vähe kajastanud ja mille sootuks tähelepanuta jätnud. Avalda julgelt arvamust ja aita meil kujundada oma veebikodu just selliseks, et Sul oleks alati hea ja põnev siia tagasi tulla. 

Väärib meenutamist

Lood, mis Personaliuudiste esimesel eluaastal kõige rohkem lugejaile korda läksid, olid järgmised.

 1. Töötajail on õigus saada tasustatud vaba aega
 2. Kaheksa põhjust, miks hea töötaja sinu ettevõttest lahkub
 3. Kaija Teemägi: kaheksatunnise tööaja kontseptsioon on selgelt ajale jalgu jäänud
 4. Töötajate hoidmine nõuab järjepidevat tööd
 5. Asendamatuid pole, aga mõnda ei saa asendada
 6. 15 e-kirjavahetuse viisakusreeglit, mida iga ametnik peaks teadma
 7. Vaata, kui atraktiivne tööandja on sinu organisatsioon 174 Eesti tööandja hulgas Eesti Z-põlvkonna hinnangul
 8. Töö kohandamine: kuidas leida oma töös suuremat tähendust
 9. Kolm tähtsat õppetundi, kuidas töötajaid motiveerida
 10. Millist palka ootab ja saab personalijuht?
 11. Miks ma ei taha, et sa kodus töötad
 12. Juhi mõju meeskonna loomisel ja hoidmisel
 13. Kas töötajatele tööriiete hankimine on tööandjale vabatahtlik või kohustuslik?
 14. CV peab olema 10 sekundiga haaratav
 15. Selgus Eesti ihaldusväärseim tööandja 2017
 16. Seitse märki, et oled läbipõlenud
 17. Unustage pikk intervjuu, värbamisel loeb särav isiksus
 18. Pikaajaline staaþ ühe tööandja juures on pigem eelmise sajandi teema
 19. Kuidas hoida väärt töötajaid?
 20. Unistuste tööandja 10 käsku

 

 

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Personaliuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Valdkonna töökuulutused