Autor: Personaliuudised.ee • 23. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE kuulutas välja konkursi „Parim personaliprojekt”.

Eveli Punnisson Enics Eesti AS, Kaire Vahermets Swedbank AS, Katrin Tiivel Telia Eesti AS
Foto: Kersti Niglas
Konkursiga „Parim personaliprojekt” kogutakse teavet, et tunnustada viimase aasta jooksul organisatsioonides ellu viidud uuenduslikke ja edukaid inimeste juhtimist ja arendamist ning organisatsiooni tegevust tõhustavaid projekte. Projektide kirjeldusi oodatakse konkursile 17 märtsiks 2017.

Konkursil on oodatud osalema organisatsioone esindavad isikud või meeskonnad, kes osalevad organisatsiooni juhtimises või personalitöö projektides.

Konkursil hinnatakse aastatel 2015–2016 lõpetatud konkreetset projekti, mis on toonud kaasa organisatsiooni juhtimises, personalitöös või selle alalõikudes kvaliteedi või efektiivsuse kasvu, kahes erinevas kategoorias:

väikesed organisatsioonid (149 töötajat)keskmised ja suured organisatsioonid (50 ja rohkem töötajat) 

Erikategooriana hinnatakse projekte, kus on välja töötatud ja edukalt rakendatud innovaatilisi lahendusi vähenenud töövõimega töötajate värbamiseks/palkamiseks/kaasamiseks tööellu.

Ene Olle: „Projektide hindamisel lähtume nende innovaatilisusest, olulisusest organisatsioonile nii kliendi, töötaja kui ka omaniku seisukohalt, projekti tulemuse mõjust organisatsiooni majandustulemustele. Hindame, kuivõrd hästi oli projekt läbi mõeldud, kommunikeeritud organisatsiooni sees ja vajadusel ka väljapoole, ning kuivõrd on see heaks eeskujuks ja võimaluseks rakendada ka teistes organisatsioonides.”

Parim personaliprojekt 2016” võitjaks kuulutati Enics Eesti AS projekt „Lisaoskustepõhine kvalifikatsioonisüsteem – paindlik tööjõud tootmises”.

Enics Eesti Asis rakendati lisaoskustepõhist töötajate kvalifikatsioonisüsteemi ehk teisisõnu mitmekesiste oskustega võtmetöötajate rotatsioonisüsteemi. Projekti raames vaadati üle kõikide töötajate kvalifikatsioon ja oskused, jagati kategooriatesse ning uuendati kogu kvalifikatsioonisüsteemi, mis omakorda oli integreeritud palgasüsteemiga. Tulemuseks on paindlik ja efektiivne tööjõuressurss, pädev tööjõud, tervise edendamine, motivatsiooni tõstmine, võtmetöötajate pühendumuse tõstmine ja kvaliteetne töö.

Konkursil osalemiseks tuleb hiljemalt 17. märtsiks saata projektikirjeldus aadressil [email protected], täpseid nõudeid vaata SIIT. Parim personaliprojekt kuulutatakse välja PARE Personalijuhtimise aastakonverentsil „Päev pärast homset”.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456