IT-ettevõte CGI pälvis üheksas riigis tiitli parim tööandja 2017

touks

CGI valiti parimaks tööandjaks Belgias, Kanadas, Soomes, Prantsusmaal, Saksamaal, Indias, Hollandis, Rootsis ja Ühendkuningriikides. Tunnustuse andis globaalne Top Employers Institute, tehes valiku töötajate põhjaliku küsitlemise ja analüüsi alusel.

„CGI on Kanada kapitalil põhinev ettevõte, mis tähendab seda, et kõikides riikides, kus on CGI esindatud, lähtutakse Kanada töökultuurist,” sõnas CGI Eesti värbamisspetsialist Mare Palvari. „Top Employers Institute hindas selliseid kriteeriume nagu näiteks personali planeerimine, uute töötajate vastuvõtmine, õppimine ja arenemisvõimalused, ettevõttesisesed karjäärivõimalused, tulemusjuhtimine ning ettevõttes pakutavad hüved. CGI Eestis käib töö täpselt samadel põhimõtetel nagu teistes CGI-des üle maailma.”

„IT-ettevõtete seas on tänapäeval konkurents väga tihe,” märkis Palvari. „Tööandja peab olema paindlik ja kohandama ennast vastavalt sellele, missugune on tema ettevõttesse tööle pürgiv sihtrühm. Kuna IT- sektoris on tegemist nõutud erialaspetsialistidega, siis tuleb tööandjal  kohandada ennast ka vastavalt indiviidile. Siiani oleme leidnud alati mõlemale poolele sobiva lahenduse – selline paindlikkus teebki tööandjast hea tööandja. Seda, et ka meie Eesti töötajad peavad CGI-d heaks tööandjaks, näitab igal aastal mõõdetav töötajate rahuloluindeks – tänavu oli see 8,51 kümnest.”

„Meie töötajaskonna võib enamikus klassifitseerida Y- ja Z-põlvkonda, keda motiveerivad ka muud väärtused peale igakuise töötasu. Eelkõige hinnatakse võimalust osaleda tõeliselt olulistes ja globaalsetes projektides, kuid samuti paindlikku töögraafikut ja nii-öelda kodukontori võimalust, mille vastu  ei ole tööandjal üldjuhul midagi – peamine on, et töö oleks tulemuslik. Noortele on tähtis samuti see, et tööandja hindaks tervislikke eluviise, hüvitaks näiteks spordiklubi kulud ja massaaži,” rääkis Mare Palvari.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Personaliuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

Peopaik

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Kuninglik Saku mõis – pealinnast vaid 11 km kaugusel

Tallinnast vaid 11 km kaugusel rohelusse mattunud Saku mõis sobib suurepäraselt nii koosolekute, seminaride, konverentside kui firmapidude korraldamiseks. Väärika ajalooga Saku mõisa peahoone pärineb 1820. aastast ning on oma rikkaliku-luksusliku dekoori ja laemaalingutega üks Eesti kaunimaid.

Valdkonna töökuulutused