Autor: Personaliuudised.ee • 26. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Targa Töö Ühing ja Elisa kutsuvad ettevõtteid üles kandideerima kaugtöö tegija märgisele

Elisa Eesti personalijuht Kaija Teemägi
Foto: Elisa
Targa Töö Ühing ja Elisa hakkavad alates sellest aastast välja andma märgist „Kaugtöö tegija”, mille eesmärk on tunnustada ja kaasata organisatsioone, kes rakendavad kaugtöötamise eri võimalusi.

Targa Töö Ühingu juhi Ave Laane sõnul on märgist tänavu võimalik taotleda 2.–21. maini. „Kandideerima on osalema oodatud kõik avaliku ja erasektori ettevõtted, kes rakendavad oma organisatsioonis rohkemal või vähemal määral kaugtööd. Kolmenädalase kandideerimisperioodi jooksul saavad kõik ettevõtted küsida nõu oma ala parimatelt spetsialistidelt. Seega kutsun kõiki kaasaegset töökeskkonda pakkuvaid organisatsioone konkursil osalema. Usun, et kaugtöö tegija märgis annab tööandjatele tulevikus tööturul märkimisväärse eelise,” ütles Laas.

Kaugtöö edendaja ning ettevõtmise partneri Elisa Eesti personalijuhi Kaija Teemäe sõnul sai kaugtöö tegija märgise ellukutsumine alguse muutustest tööjõuturul. „Meie kõigi elutempo on aina kiirem ja mobiilsem. Kui täna on võimalik käia isegi toidupoes ilma seda reaalselt külastamata, siis miks ei võiks saada oma tööülesandeid täita töökohta füüsiliselt külastamata? Harjumuste muutmine võtab aga aega ning soovime nõu ja jõuga aidata kõiki ettevõtlikke tööandjaid ja meeskondi, kes soovivad aja, tempo ja noortega kaasas käia,” selgitas Teemägi.

Kaugtöö tegija märgise saamiseks tuleb ettevõtetel täita kodulehel olev ankeet ja edastada see koos illustreeriva fotoga Targa Töö Ühingule. Kvalifitseerunud osalejad võivad kasutada ettevõtte materjalides märgist „Kaugtöö tegija 2017”. Kõigi osalejate vahel loosib Elisa välja auhindu, mis lihtsustavad koha- ja ajapaindlikku töötamisviisi. Eriauhind antakse välja parima foto saatnud ettevõttele.

Kolmenädalase kandideerimisperioodi vältel tuuakse kaugtöö temaatika kõrgendatud tähelepanu alla ning ettevõtteid ja inimesi kutsutakse üles proovima kontorist eemal töötamist ja oma kogemust ka teistega jagama. Samuti saab ajavahemikul 2.–21. maini küsida kaugtööd ja selle rakendamise võimalusi puudutavaid küsimusi Elisa spetsialistidelt Elisa karjäärilehe live-chat’is.

Kaugtöö tegija märgise konkursi partnerid on Elisa Eesti ja Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456