Autor: Personaliuudised.ee • 28. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta parim personaliprojekt on leitud!

2017. aasta parima personaliprojekti konkursi finalistid: (vasakult) Piret Aess (R-Kiosk), Krista Palder (AS Tallinna Vesi) ja Gerli Jõgi (maksu- ja tolliamet)
Foto: Kadri Lääne, personalitöö kutseala kutseeksamite koordinaator, PARE
Parima personaliprojekti tulemusena on Tolliliidu töögrupp ja Tollikoostöö töögrupp EL eesistumiseks valmis.

Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE konkursi „Parim personaliprojekt 2017” võitjaks kuulutati maksu- ja tolliameti projekt „Euroopa Liidu eesistumismeeskonna loomine ja arendamine”.

Konkursiga „Parim personaliprojekt” kogutakse teavet, et tunnustada viimase aasta jooksul organisatsioonides ellu viidud uuenduslikke ja edukaid inimeste juhtimist ja arendamist ning organisatsiooni tegevust tõhustavaid projekte.    

Konkursile laekus kümme väga head, läbimõeldud ja igale organisatsioonile väga vajalikku projekti. Kõigist neist projektidest on võtta palju häid mõtteid ja eeskuju, mistõttu konkurents esikolmikusse oli väga tihe. Finaali pääsesid:

maksu- ja tolliameti projekt „Euroopa Liidu eesistumismeeskonna loomine ja arendamine”Tallinna Vesi AS „Süsteemne lähenemine AS Tallinna Vesi järelkasvuga seotud tegevustele”R-Kiosk Estonia AS „R-Akadeemia – arenguprogramm edukale frantsiisivõtjale”

Teised konkursil osalenud projektid on:

häirekeskus „Edasiside ja tagasiside sümbioosil põhinev kvaliteedijuhtimine”AS ISS Eesti „Õuna Programm. Inimeste märkamine ja tunnustamine”AS DNB PANK „iLEAD enesejuhtimise programm”If P&C Insurance AS „Müügitöötaja ABC koolituse e-kursuse loomine ja tervikliku sisse-elamisprogrammi koostamine”Mooncascade OÜ „Mooncascade Hero Code of Honour”Rimi Eesti Food AS „RIMI Teeninduskonverents”Swedbank AS „Mitmekesisust toetava mõtteviisi juhtimine pangas”

Konkursiga „Parim personaliprojekt” tõstame personalitöö väärtust, tuues esile efektiivse personalitöö mõju organisatsiooni edukusele, ja loome võimalused jagada parimaid kogemusi. Konkursile olid oodatud aastatel 2015–2016 lõpetatud projektid, mis on toonud kaasa kvaliteedi või efektiivsuse kasvu organisatsiooni juhtimises, personalitöös või selle alalõikudes.

Kõikide 2017. aasta konkursile laekunud töödega saab tutvuda PARE vahendusel.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456