Autor: Helen Roots • 29. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Võitja on selgunud!

Kevadine mobiilne välikontor, võistlusfoto aastast 2016
Foto: Mart Siimann
26. mail tähistati väljas töötamise päeva ja seoses sellega palusid Personaliuudised oma lugejatel saata meile fotosid oma välikontoritest.

Kokku laekus Personaliuudiste postkasti 14 fotot ja üks video, mis said kõik ka meie Facebooki-lehele üles laaditud. Pikema looga esines Tele2 (loe siit), kes näitab juba teist aastat järjest eeskuju, kuidas terve ettevõttega väljas töötamise päeva tähistada.

Kui möödunud aastal koliti kontoritest välja kunstmurule kõik lauad-toolid, printerid ja muu vajalik, siis tänavu pakiti töötajad bussi ja sõideti ühiselt välja tööle – sihtkohaks Lõuna-Eesti ja Setomaa metsad.

Hääli sai anda kõigile laekunud fotodele ja tänaseks on selgunud ka võitja. Fujitsu Estonia meeskonna foto kogus Personaliuudiste Facebooki-lehel enim like’e – 34 – ja nemad on võitnud Personaliuudiste tänavuse auhinna, Äripäeva raamatuklubi välja antud bestselleri, Richard Bransoni juhtimisõpiku „Virgini viis”. Fujitsu tiim leidis endale toreda välikontori Tallinnas Umami restoranis.

Fujitsu Estonia meeskond välitööhoos
Foto: Fujitsu Estonia

Parimaks hinnatud personaalse foto saatis toimetusele aga Madis Rallmann Nordic Digital AS-ist, konkureerides Fujitsu meeskonnaga üsna võrdväärselt (30 meeldimist), mistõttu otsustasid Personaliuudised tedagi raamatuga premeerida.

Niimoodi töötab väljas Madis Rallmann Nordic Digital AS-ist

Vaata ülejäänud fotosid Personaliuudiste Facebooki-albumist!

Palju õnne võitjatele ja uute põnevate ideedeni juba järgmisel aastal!

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456