21. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa kutsub täna kõiki linnakodanikke tööd tegema välikontoris!

Foto: GraphicStock
Kaugtöö eestvedajana tuntud Elisa kutsub tänase sooja, kauni ja suvise ilmaga kõiki linnakodanikke Ülemiste Citysse, kus oleme püsti pannud välikontori ja kus saab oma igapäevaseid töökohustusi täita kontorist väljaspool olles.

Elisa personalijuhi Kaija Teemägi sõnul korraldab Elisa välikontoreid selleks, et julgustada inimesi oma tavapärasest töörutiinist välja tulema ja vabas õhus töötama. „Asukohavahetus mõjub inspireerivalt, ergutab meeli, tõstab töö efektiivsust,” kinnitas Elisa personalijuht. Mobiilset internetti testides ja kasutades saab igaüks ka veenduda, et tööd saab edukalt teha mujalgi kui kontorilaua taga. 

Arvukad uuringud on Kaija Teemäe sõnul näidanud, et töötajad on ettevõttes rahulolevamad, kui neil on võimalik oma tööaega ja -kohta vajadusel valida. „Üha enam ootavadki töötajad tööandjalt tööaja- ja kohapaindlikkust ehk teisisõnu võimalust töötada igalt poolt, näiteks kodust, suvilast või kohvikust, ja täna ongi linlastel suurepärane võimalus seda testida,” kutsus Elisa personalijuht inimesi rutiinist välja astuma ja Elisa välikontoriga liituma.

Lisaks võimalusele välikontoris tööd teha, tutvustab Elisa iga kord ka erinevat kaugtööga seotud teemat. Päeva muudabki veelgi põnevamaks ja sisukamaks Elisa uute teenuste juht Kertu Kriisk, kes kell 11 jagab välikontoris oma kaugtöökogemusi. Kertu on aastate vältel kaugtööd teinud nii Eesti erinevatest asukohtadest kui ka Hispaaniast. Kõik huvilised on oodatud kuulama ja küsimusi küsima.

Elisa välikontor on avatud kella 10-15 Ülemiste City linnakus Lõõtsa 5 hoone taga asuval pargialal (Sepapaja Selveri park). Elisa mobiilse interneti netipulga või taskuruuteri saab laenata tasuta isikut tõendava dokumendi vastu. Kõik laenutajad saavad ka tasuta kohvi, mida pakub Coffeeline.ee.

Elisa pop-up-välikontorites saab töötada juulis ja augustis Tallinna eri paigus. Sinna on oodatud kõik, kes soovivad tuua tööpäeva vaheldust ja töötada kontorist eemal. Välikontorid on varustatud Elisa mobiilse interneti netipulkade ja taskuruuteritega. Täpsemad toimumisajad ja  asukohad leiab ürituse lähenedes Elisa Eesti Facebookist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456