Inimesed teadvustavad üha enam oma tegelikke vajadusi

villido
Koolitusfirmade TOP-i võitja Ingvar Villido (Human OÜ)

Koolitusfirmade TOP-i võitja, koolitaja Ingvar Villido sõnul näitas 2016. aasta, et inimesed teadvustavad üha enam oma tegelikke vajadusi. 30 aastat erinevate inimesekäsitluste uurimist üle kogu maailma viisid teda reaalse võimaluse leidmiseni, kuidas igaüks meist saab ise oma probleeme lahendada ja neist vabanemise kaudu oma elu muuta.

Ingvar Villido on aastakümneid õpetanud teadliku enesejuhtimise praktikaid ja sünteesinud selle kogemuse baasil Human 2.0 meetodi, millel põhineb viieosaline teadliku muutuse kunsti (TMK) koolituste tsükkel. Tegemist on Villido sõnul kõige arusaadavama ja lihtsamalt praktiseeritava enesejuhtimise õpetusega, mida saab õpetada kõigile inimestele sõltumata nende ettevalmistusest, haridustasemest või usutunnistusest.

Sisuliselt on tegemist praktiliste oskustega 21. sajandi tavalisele inimestele. Kursuse läbimine annab täiskomplekti vahendeid, millega elus hakkamasaamise tulemuslikkust ja kvaliteeti oluliselt parandada.Kõik inimesed ihkavad stabiilsust ja kursusel omandataksegi kõige tõhusamad maailmas teadaolevad oskused, et teadlikult kõrvaldada oma elust tegelikkust mittekajastavadmõtted ja emotsioonid. Tegu on Eestis loodud ja väljatöötatud meetodiga, mis sisaldab kursustetsüklit, loenguid ja õppematerjale.

„Olen aidanud juba ligi 15 000 inimesel nende vajadusi avastada, pakkudes samas ka toimivaid lahendusi. Info levib ja meie kursustele tuleb üha enam huvilisi,” sõnab Villido. „Eks see ongi Human OÜ kui kursusi korraldava ettevõtte edu taga. Samas on see majandusedu vaid meie tegevuse kaasnähtus, mitte eesmärk. Kui toota midagi, mis on inimesele kasulik ja teda abistab, on ta nõus oma tööga teenitud raha pakutud võimaluste ja väärtuste vastu vahetama. Human OÜ eesmärk on õpetada probleemidest vabanema sõna otseses mõttes ja seda vajavad kõik inimesed maailmas. Seega on praegu äramärkimist leidnud majandustulemused alles suure töö algus!”

Neli aastat tagasi loodud Human OÜ pole endale reklaami teinud, vaid info nende tegevuse kohta on liikunud peamiselt otsekontaktide kaudu. Ka koduleht valmis alles sel aastal. Koolitajate sõnul on turupositsioonist olulisem Human 2.0 õppemeetodi täiustamine inimestele võimalikult arusaadavaks ja praktiliselt igapäevaellu rakendatavaks. Muide, tagasiside põhjal on rahulolu TMK kursustel pakutavaga 96%. 

Mida Human 2.0 meetod meiega teeb?

Human 2.0 meetod lähtub eeldusest, et maailmas on kõik korrapärane, kuid inimese reaktsioonid sellele mitte. Õigeid tehnikaid tundes on siiski igaüks meist suuteline muutma oma sisemaailma ja avama oma tegelikku, kuid unustatud võimekust.

„Pole valdkonda, kus TMK tehnikaid rakendada ei saaks – tervis, suhted, majanduslik edu –, kõigi eluvaldkondade probleemid saad selle meetodiga ise ja sulle vajalikul viisil lahendada. Kohe ja reaalajas tegelemises ja lõplikus vabanemises peitubki meetodi uuenduslikkus ja unikaalsus,” selgitab Villido.

Human 2.0 eesmärk on arukas terviklik inimene. „Sa ei ole enam lihtsalt anonüümne manipuleeritav ühiskonnaühik, vaid väärtuslike omadustega hinnatud isiksus. Meie praeguse ühiskonna heaolu pole loomulik. Miks muidu pole heaoluühiskonna inimesed õnnelikud ega oma eluga rahul? Arvame end olevat kõrgelt arenenud tsivilisatsioon, kuid tegelikult ei saa ennast ega maailma aidata … Inimestel on vaja uut lähenemisviisi elule!”

Villido sõnul ei ole meie lõpututele probleemidele toimivat lahendust pakkunud teadus ega religioon, ent mõlema parimaid osi kasutades sündis Human 2.0, mis võimaldab inimesel endal lahendada kõiki tema maailmas toimuvaid probleeme, aidates sellega maailma meie kõigi jaoks elamisväärsemaks paigaks muuta. Tuleviku inimene peab tänasega võrreldes igas mõttes palju parem olema.

Kuhu liigub Human 2.0?

Laienedes nii geograafiliselt kui eluvaldkonniti, on Human OÜ panustamas virtuaalõppekeskkonna loomisse, mis võimaldaks õpet edastata ka pikkade vahemaade taha ja eri keelekeskkondadesse. Samuti on soov toimida kursuse läbinutele praktilise toestussüsteemina. Juba praegu on TMK kui unikaalne, universaalne ja praktiline kursustetsükkel maailma eri riikides levima hakanud. Tänavu olid esimesed kursused Peterburis ja Moskvas, samuti on toimunud koolitused Saksamaal, Austrias, Luksemburgis, Makedoonias, Brasiilias ja Poolas ning ootamas on USA.

„Kuna Eestis on üha vähem aega kursuseid korraldada, olen andnud esimeste kursuste õpetamise õigused edasi veel kolmele teadlikkuse praktilise valdamise oskused omandanud õpetajale, järgmisel aastal peaks uusi TMK õpetajaid juurde tulema ka üha kasvava rahvusvahelise nõudluse tarbeks,” räägib Villido, lisades, et välja on arendatud ka metoodika põhikooli- ja gümnaasiumiastmele ning õpetajatele. Esimesed tunnid on koolides juba ka peetud ja lapsevanematelt toetatav tagasiside saadud. Kolme aastaga on sadade vabatahtlike tööna kerkinud Aruvalla külje alla Lilleorgu Teadlikkuse Rakendamise Kool, kus on plaanis hakata järgmise aasta mais TMK tehnikatel põhinevaid koolitusi tegema.

„Me ei plaani areneda edasi mingite trendide suunas, vaid otsime võimalusi edastada üha kaasaegsemaid kanaleid kasutades teadmisi, mis on oma praktilist kasu juba tuhandete inimeste elus tõestanud,” sõnas Villido. „Liigun selles suunas, et lihvida need praktilised oskused inimeste jaoks veel lihtsamalt ja hoomatavamalt kättesaadavaks. See on praegu kõige olulisem!”

 

Osale arutelus

  • Gerli Ramler, kaasautor

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Personaliuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

Peopaik

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Valdkonna töökuulutused