Autor: Helen Roots • 31. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Miks ma tahan Koolituskonverentsil esineda

Aastatagune Koolituskonverents 2017 - enne algust
Foto: Liisi Matvere
Koolituskonverentsini on jäänud vaid loetud päevad. Küsisime esinejailt, miks nad tahavad meie konverentsil üles astuda, ja jagame saadud mõtteid ka lugejatega.

Tiina Saar-Veelmaa: Miks ma tahan esineda? Mul on võimalus rääkida teemal, mis on praegusel ajal minu suurim kirg – tööõnn ja töödisain. Usun, et teeme Eestis sellega revolutsiooni. Millegi jagamine tähendab minu jaoks ka seda, et saan tagasi häid ideid, taipamisi. Uus sünergia ja uued mõtted sünnivad tänu osalejatele kohapeal.

 

Pane tähele, et veel vaid paar päeva on võimalik registreerida end Koolituskonverentsile  soodushinnaga! Vaata üle päevakava, tutvu esinejatega ning registreeri end kiiresti SIIN!

SIIT näed, kas kolleeg või koostööpartner on juba kirjas!

Vaata meenutuseks ka möödunudaastase konverentsi fotogaleriid!

Tiit Elenurm: Koolituskonverentsil saab kohtuda oma ala tõsiste tegijatega ja ühiste arutelude kaudu ka ise targemaks saada. Mõnikord suunab „koolituse” sõna liialt koolitaja ja koolitatavate rollide eristamisele. 21. sajandi digitaalses ühiskonnas see eristus enam klassikalisel viisil ei toimi. Minu jaoks on keskne uue teadmise koosloomine ja õppiva kogukonna võimaluste kasutamine nii samas töötoas, samas organisatsioonis kui ka üksteisest tuhandete kilomeetrite kaugusel tegutsedes. Seetõttu loodan, et teemat „Kuidas juhtida koolitust, kui inimesed ei ole kohapeal?” arutades saavad kõik osalejad arutelust uusi ideid. Seetõttu on mul kõige uudsema idee autorile ka auhind varuks.

Veel on võimalus anda oma hääl ka aasta jooksul enim meeldinud koolitajale, et saaksime konverentsi lõppedes välja anda ka aasta koolitaja 2017 tiitli.

Et hääletuses osaleda, kliki SIIA ja anna meile teada, missugune koolitaja sinu arvates seda austusväärset tiitlit enim väärib.

Georgi Skorobogatov: Tean, et refleksioon ja reflektiivne praktika on juhtidele ja õpetavatele inimestele väga olulised, kuid seda teadlikult ja süstemaatiliselt kasutatakse kahetsusväärselt vähe. Olen koolitajate, õpetajate ja juhtide tööalast eneseanalüüsi ja refleksiooni toetanud enam kui tosin aastat. Selle ajaga on kujunenud arusaamad ja kogemused, kuidas organisatsiooni reflektiivset praktikat luua ja arendada, et toetada iga meeskonna liikme tööpõhist õppimist. Koos Signe Valsbergiga jagame ka praktilisi soovitusi, kuidas reflektiivset praktikat juurutada koolitusettevõtte näitel, mis on ülekantavad ka kõikidesse teistesse organisatsioonidesse. 

Kristjan Otsmann: Esiteks sel põhjusel, et Äripäeva omad kutsusid mind ja kenadele inimestele on keeruline ära öelda. Eriti siis, kui kutse on toredale üritusele, mis võib tuua mõne uue kontakti. Teiseks seepärast, et mulle meeldib kohtuda uute inimestega ja trehvata ammuste tuttavatega ning selleks annab koolituskonverents hea võimaluse. Kolmandaks sellepärast, et mulle meeldib.

 

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456