Autor: Helen Roots • 9. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toimus Koolituskonverents 2018 (lisatud galerii!)

Foto: Liisi Matvere
8. novembril kogunes Original Sokos Hotel Viru konverentsikeskusesse taas hulk Eesti tippkoolitajaid, et kohtuda nendega, kes oma ettevõtetesse koolitusi tellivad. Päev kujunes mõnusaks dialoogiks külaliste ja koolituse pakkujate vahel ning koju mindi kindlasti värskete mõtetega ja kogemuse võrra rikkamana.

Tänavune koolituskonverents kandis aastanumbrit 2018, kuna konverentsi eesmärk oli aidata koolitus- ja arendus- ning personalijuhtidel kavandada tuleva aasta koolitusplaani.

Konverentsi avaettekande pidas läbirääkimiste ekspert Georg Merilo, kes andis ülevaate praegusel koolitusturul toimuvast ja pakkus välja, mida võiks ja tuleks edaspidi paremini korraldada. Coach ja koolitaja Signe Vesso seletas lahti, kuidas toimub coaching, kuidas koolitus ja kuidas supervisioon ning aitas selgemaks saada, millisest praktikast missuguse probleemi juures abi on – mis on mis ja mida minul vaja on.

Avaettekannete järel jagunesid külalised ja koolitajad töötubadesse, mida oli tänavu kokku viis: juhtimine, müük ja teenindus, eneseareng, motiveerimine ja töödisain. Igas töötoas peeti neli ettekannet, mille järel koguneti taas suurde saali kuulama kogemuslugu Telia koolitus- ja arendusjuhilt Anu Pressilt.

Päeva lõpus anti taas üle aasta parima koolitaja tiitel, mille võitja selgus rahvahääletuse tulemusena. Aastal 2015 pälvis parima koolitaja tiitli tööõiguse spetsialist Heli Raidve ja möödunud aastal pärjati selle tiitliga Motivaatori tegevjuhti Kaido Pajumaad. Tänavu oli hääletuseks aega kaks nädalat ja suurima häältearvuga viib parima koolitaja diplomi koju seinale taas Kaido Pajumaa. Personaliuudised õnnitlevad!

NB! Olid ise konverentsil osalemas või käis seal mõni kolleeg? Vaata fotograaf Liisi Matvere meeleolukat fotogaleriid ja meenuta sündmust!

Koolituskonverents 2019 toimub juba aasta pärast, 7. novembril 2018. Märgi see varakult kalendrisse!!

Foto: Liisi Matvere
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456