Kuidas muuta inimese käitumisharjumusi

raimoulavere
Coach ja koolitaja Raimo Ülavere

Kohe-kohe, järgmise nädala esmaspäeval pidavat saabuma ülemaailmne selle aasta kõige kurvem päev.

See pidavat saabuma igal aastal umbes samal ajal, jaanuari neljanda nädala esmaspäeval, sest selleks ajaks on juhtunud mitu asja, alates vajadusest hakata kinni maksma krediitkaardiga tehtud jõuluoste ja lõpetades nirude ilmaoludega. Ja muuhulgas moodustab olulise osa kurva päeva matemaatilisest valemist (jah, see on väidetavalt valemiga välja arvutatud) paljudele inimestele kohale jõudnud arusaamine, et jälle pole nad suutnud oma uusaastalubadustest kinni pidada.

Ehkki tegu on ilmselgelt pseudoteaduse kategooriasse kuuluva tähtpäevaga, tundub ometigi iga-aastane uusaastalubaduste murdumine paljude inimeste jaoks üllatav nähtus olevat. Umbes pool inimestest annab uusaastalubadusi ja nendest vaid umbes 5% suudab neid ka täita, väidavad uuringud. Miks siis nii vähe?

Põhjuseid on tõenäoliselt mitu, nii subjektiivseid kui objektiivseid, ent üks põhjustest tundub olevat paljudel ühine – see on kindel usk sellesse, et kui meie soov on teha muutus käitumisharjumustes, siis piisab ainult sellest, et ma tahan. Ehk piisab motivatsioonist. Päris elus laiutab aga motivatsiooni ja tegemise vahel kuristik.

Inimese käitumist ja käitumisharjumuste muutmise edukust mõjutavad motivatsioonist ehk tahtest oluliselt enam muud asjad: milline on see keskkkond, kus inimene tegutseb – kas see aitab muutusele kaasa või hoopis suunab jätkama nii nagu seni? Millised on inimese uskumused – kas ta üldse usub, et ta on võimeline muutuma, võimeline teistmoodi käituma? Milline on inimese emotsionaalne seisund – kas ta elu on emotsionaalselt pigem nagu ameerika mäed (millisel puhul on selge, et suur tahe ja positiivne emotsioon vaheldub üsna pea musta masenduse ja käegalöömisega)? Millised on üldse tema ühelt poolt loomupärased ja teisalt senise kogemustega arendatud tugevused ning kas ja kuidas ta neid harjumust muutes saab ära kasutada?

See on ühelt poolt terve hulk erinevaid käitumisharjumuste mõjutajaid ja teiselt poolt on need nähtused samas ka kõrvalt vaadates inimeste peal teatud piisava piirini n-ö loetavad. Ning neid saab – inimese enda abi ja teatud metoodikatega – kasutada selleks, et ka teise inimese käitumisharjumuse muutuse edukuse tõenäosus oleks oluliselt suurem kui uusaastalubadustel.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Personaliuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

Peopaik

Valma Seikluspark pakub uusi võimalusi konverentsideks ja koolitusteks

Lõuna-Eestis, 55 km Tartust Viljandi suunas ja 23 km Viljandist Tartu poole asuv Valma Seikluspark avas uue kaasaegse konverentsihoone, pakkudes senisest veelgi mitmekülgsemaid võimalusi ühendada seminarid, töötoad või koolitused õhtuse lõõgastusega seikluspargis ning meeleoluka firmapeoga.

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Valdkonna töökuulutused

Plasto otsib PERSONALIJUHTI

M-Partner HR OÜ

29. aprill 2018

Transcom is looking for a SAP HR MANAGER

Transcom Eesti OÜ

06. mai 2018