5. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algab parima personaliprojekti konkurss

Parim personaliprojekt 2017 finalistid Piret Aess, Krista Palder ja Gerli Jõgi.
Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE kuulutab välja konkursi „Parim personaliprojekt”, millega tunnustab viimase aasta jooksul organisatsioonides ellu viidud uuenduslikke ja edukaid inimeste juhtimist ja arendamist ning organisatsiooni tegevust tõhustavaid projekte.

Konkursile on oodatud aastatel 2016-2017 lõpetatud projektid, mis on toonud kaasa organisatsiooni juhtimises, personalitöös või selle alalõikudes kvaliteedi või efektiivsuse kasvu, kahes eri kategoorias:

väikesed organisatsioonid (1–49 töötajat);keskmised ja suured organisatsioonid (50 ja rohkem töötajat).

Erikategooriana hinnatakse projekte, kus on välja töötatud ja edukalt rakendatud innovaatilisi lahendusi vähenenud töövõimega töötajate värbamiseks/palkamiseks/kaasamiseks tööellu.

Ene Olle: „Projektide hindamisel lähtume nende innovaatilisusest, olulisusest organisatsioonile nii kliendi, töötaja kui ka omaniku seisukohalt, samuti projekti tulemuse mõjust organisatsiooni majandustulemustele. Hindame, kuivõrd hästi oli projekt läbi mõeldud, kommunikeeritud organisatsiooni sees ja vajadusel ka väljapoole ning kuivõrd on see hea eeskuju ja võimalus rakendada ka teistes organisatsioonides.“

Konkursil osalemiseks tuleb hiljemalt 12. märtsiks saata projektikirjeldus e-posti aadressil [email protected], täpseid nõudeid loe SIIT.

2017. aasta parima personaliprojekti võitjaks kuulutati maksu- ja tolliameti projekt  „Euroopa Liidu eesistumismeeskonna loomine ja arendamine”. Parim personaliprojekt 2018 kuulutatakse välja 12.-13. aprillil Tallinnas toimuval PARE personalijuhtimise aastakonverentsi „VAATE NURK” teisel konverentsipäeval.  

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456