Karm statistika tööturul: alanud on jaht paremale palgale ja tööalastele suhetele

jaht
Alanud on jaht paremale palgale ja tööalastele suhetele ning selgetele...

Karjääriarengu kontaktvärava CV.ee jaanuari kasutusstatistikast joonistub üheselt välja, et käima on läinud üliaktiivne töövahetuskuu ja -aasta. Tööpakkumisi on ühes kalendrikuus juba praegu avaldatud aastatagusega võrreldes 14% rohkem. Vabadele ja uutele töökohtadele kandideerimiste suhtarv on tõusnud keskmiselt viiendiku võrra (+18,2 %) ja tööturule on lisandunud pea kümnendiku võrra (+8,6 %) enam aktiivseid tööotsijaid.

CV-Online’i kanalite kaudu kandideeriti vabadele töökohtadele jaanuaris pea 27 000 korda, mis on viimase viie aasta rekord. CV.ee uuringulabori eelmise aasta lõpus tööandjate hulgas korraldatud uuringust selgus, et üle poole ettevõtetest asub aasta esimeses pooles värbama ja kokku luuakse üle 60 000 töökoha. 14,2 % ettevõtetest plaanib olemasolevale töökohale leida uue, tööd paremini oskava inimese.

„Võrreldes detsembriga on kandideerimiste arv kasvanud lausa 58%,” selgitas tööportaali CV.ee turunduse ja kommunikatsioonijuht Rain Resmeldt Uusen. „Sellest võib järeldada, et inimesed on oma uue aasta lubaduste nimekirja lisanud paremad palga- ja töötingimused ning neid nüüd tõesti tööturult ka tegusalt otsitakse.”

Karjääriarengu kontaktvärav CV.ee käivitas 1. veebruaril ka üle-Eestilise parima ja halvima tööandja  uuringu, mille esimeste päevade tulemustest on juba selgunud, et enamik tööturul aktiivselt ringi vaatavaid ja kandideerivaid inimesi otsib selgelt motiveerivamat töötasu, head tööalast sisekliimat, paremaid suhteid kolleegidega, inspireerivat ja professionaalset juhtkonda, kelle heaks töötada, ning selget karjääriperspektiivi ja tööalaseid arenguvõimalusi.

„Jaanuaris sirviti karjääriarengu kontaktväravas CV.ee töökuulutusi kokku pea 1,6 miljonit korda, mis on 60 protsenti rohkem kui detsembris,” rääkis Uusen. „Ettevõtted on sunnitud sellises olukorras keskenduma paljuski just töötajate hoidmise ja väärtustamise taktikatele, sest suur liikumine tähendusrikkama töö poole ja ka üleostmised on paratamatult alanud.”

53% Eesti ettevõtetest plaanib algaval aastal tõsta töötasusid kuni 15%, et hoida häid ja motiveeritud töötajaid ettevõttes (52,6%), ning vähendada tööjõu voolavust (26,3%), selgus karjääriarengu kontaktvärava CV.ee mullusest tööandjauuringust.

Eesti parimat ja halvimat tööandjat saavad kõik huvilised valida kuni 18. veebruari hilisõhtuni. Lisaks saab hääletada parimaid tööandjaid kümnes enamlevinud tegevusvaldkonnas üle Eesti.

Uuringu tulemused teeb CV-Online avalikult teatavaks 2. märtsil.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Personaliuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

Peopaik

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Valdkonna töökuulutused

Plasto otsib PERSONALIJUHTI

M-Partner HR OÜ

29. aprill 2018

Transcom is looking for a SAP HR MANAGER

Transcom Eesti OÜ

06. mai 2018