Autor: Helen Roots • 5. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Personalitöö aastakonverentsi sõbrapäevaüllatus

Töötad inimestega ja pead päevast päeva erinevate probleemidega silmitsi seisma? Vajad nõu, kuidas toimetada välisspetsialistide elamislubadega? Töötajad küsivad aina kõrgemat palka ja see hakkab ära sööma ettevõtte kasumit? Mõnel Su töötajal on võlad? Juht ei mõista Su eesmärke ega toeta Su ettevõtmisi? Pole hullu, dr Personalijuhi ridikülis leidub retsepte nii ühe kui teise mure vastu!

Dr Personalijuht luhvtitab oma retseptikogu juba 14. veebruaril Mustamäe Apollos ja jagab lausa nii kaalukaid nõuandeid, et nendega varustatult tunneb iga personalijuht end kui vanajumala selja taga. Vaata ruttu üle päevakava, tutvu esinejatega ja registreeri end soodushinnaga enne 7. veebruari!

NB! Kuna konverents toimub sõbrapäeval, pane kindlasti kirja ka sõber või kolleeg – tema pääseb konverentsile 100 eurot soodsamalt! Kasuta selleks registreerimisel sooduskoodi "SOBER"

Personalitöö aastakonverents 2018 käsitleb personalitöös ette tulevaid probleeme nagu suhted juhiga, töötajate aina kasvavad palgaootused, kehv värbamistulemus, sekeldused välisspetsialistide elamislubadega, vaimse häirega või läbipõlenud töötajad jne. Dr Personalijuht lahkab neid ülima põhjalikkusega ja pakub päeva jooksul välja hulgaliselt praktilisi nõuandeid ja lahendusi, mida saad kohe järgmisel päeval ka oma töös rakendama hakata.

Dr Personalijuhi rollis astuvad päeva jooksul üles Ivo Suursoo Columbus Eestist, Igor Rõtov Äripäevast, Merle Raamat SEB-st, Ly Malk ABB-st, Kärt Kinnas rahvusooper Estoniast, Renita Käsper CV keskusest, tööõnne ekspert Tiina Saar-Veelmaa, ettevõtjad Ivo Laev ja Merike Käver, tööpsühholoog Riina TellingHeete Simm Tallinna Sotsiaaltöö Keskusest, Kei Karlson GoWorkaBitist, Killu Vantsi siseministeeriumist, Pille Room Arvatost, Kaisa-Triin Kosenkranius Work in Estoniast, Liis Valk politsei- ja piirivalveametist ning psühhiaater Jüri Ennet. Päevale panevad lõbusa punkti Leonardo Ortega EAS-ist ja Maria Lasprilla Pipedrive'ist.

 

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456