„Töö ja palk” võtab üles tundliku teema

toojapalk

Järjekordne saade „Töö ja palk” keskendub tänapäeval aina laiemalt levivale probleemile – läbipõlemisele. Sellele salakavalale seisundile, mis algab väikestest asjadest, kasvab ja kuhjub, kuni saavutab lõpuks kontrolli inimese vaimu ja sageli ka füüsise üle.

Seekordne saade on meenutus 14. veebruaril toimunud personalitöö aastakonverentsi vestlusringist „Heleda leegiga”. Vestlusringis jagasid väga isiklikke kogemusi ettevõtja Merike Käver ja vabakutseline ajakirjanik Ivo Laev, arutades ka, mida nende puhul oleks ehk saanud teisiti teha. Kas läbipõlemist oleks saanud kuidagi ennetada ja millest oleks abi olnud? Samuti räägivad nad avameelselt, kuidas saabus äratundmine, et olen läbi põlenud ja vajan abi, ning kui kaua kulus aega, et kuhjuvad töökohustused ja kasvavad tööpinged eskaleeruks tervist kahjustavaks seisundiks.

Tööpsühholoog Riina Telling ja tööõnne spetsialist Tiina Saar-Veelmaa jagavad nõuandeid, kuidas kolleegid, aga eriti personalijuht, saab töötajale sellises olukorras toeks olla. Kuidas märgata, et mõni töötaja on läbi põlemas, ja missugust abi talle pakkuda?

Foto personalitöö aastakonverentsi vestlusringist "Heleda leegiga". Vasakult: Renita Käsper, Merike Käver, Riina Telling, Ivo Laev, Tiina Saar-Veelma.
Foto personalitöö aastakonverentsi vestlusringist "Heleda leegiga". Vasakult:...

Vestlusringi juhtis CV keskuse värbamisosakonna juhataja Renita Käsper, kellele teema samuti võõras ei ole, kuivõrd oma töös puutub ta alatasa kokku tööotsijatega, kel läbipõlemise kogemus olemas – alates lihttöötajatest kuni tippjuhtideni välja.

Head kuulamist!

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Personaliuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

Peopaik

V nagu vesi ja vaba aeg – V Spaa- ja Konverentsihotellis

V on veemõnude ja vaba aja veetmise element, mis märgib kõike võrratut ja vajalikku. Hotellist, spaast, restoranist, kohvikust ja konverentsikeskusest koosnev kompleks on koht, kus unustad kõik üleliigse ja pühendud vaevata kõigele, mis elus tegelikult oluline on. Hea tervis. Head inimesed. Hea tuju.

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Valdkonna töökuulutused

LENNUTA MEID ORBIIDILE. Otsime TURUNDUSSPETSIALISTI

Porto Franco OÜ

25. juuni 2018