„Töö ja palk” võtab üles tundliku teema

toojapalk

Järjekordne saade „Töö ja palk” keskendub tänapäeval aina laiemalt levivale probleemile – läbipõlemisele. Sellele salakavalale seisundile, mis algab väikestest asjadest, kasvab ja kuhjub, kuni saavutab lõpuks kontrolli inimese vaimu ja sageli ka füüsise üle.

Seekordne saade on meenutus 14. veebruaril toimunud personalitöö aastakonverentsi vestlusringist „Heleda leegiga”. Vestlusringis jagasid väga isiklikke kogemusi ettevõtja Merike Käver ja vabakutseline ajakirjanik Ivo Laev, arutades ka, mida nende puhul oleks ehk saanud teisiti teha. Kas läbipõlemist oleks saanud kuidagi ennetada ja millest oleks abi olnud? Samuti räägivad nad avameelselt, kuidas saabus äratundmine, et olen läbi põlenud ja vajan abi, ning kui kaua kulus aega, et kuhjuvad töökohustused ja kasvavad tööpinged eskaleeruks tervist kahjustavaks seisundiks.

Tööpsühholoog Riina Telling ja tööõnne spetsialist Tiina Saar-Veelmaa jagavad nõuandeid, kuidas kolleegid, aga eriti personalijuht, saab töötajale sellises olukorras toeks olla. Kuidas märgata, et mõni töötaja on läbi põlemas, ja missugust abi talle pakkuda?

Foto personalitöö aastakonverentsi vestlusringist "Heleda leegiga". Vasakult: Renita Käsper, Merike Käver, Riina Telling, Ivo Laev, Tiina Saar-Veelma.
Foto personalitöö aastakonverentsi vestlusringist "Heleda leegiga". Vasakult:...

Vestlusringi juhtis CV keskuse värbamisosakonna juhataja Renita Käsper, kellele teema samuti võõras ei ole, kuivõrd oma töös puutub ta alatasa kokku tööotsijatega, kel läbipõlemise kogemus olemas – alates lihttöötajatest kuni tippjuhtideni välja.

Head kuulamist!

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Personaliuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

Peopaik

Kuninglik Saku mõis – pealinnast vaid 11 km kaugusel

Tallinnast vaid 11 km kaugusel rohelusse mattunud Saku mõis sobib suurepäraselt nii koosolekute, seminaride, konverentside kui firmapidude korraldamiseks. Väärika ajalooga Saku mõisa peahoone pärineb 1820. aastast ning on oma rikkaliku-luksusliku dekoori ja laemaalingutega üks Eesti kaunimaid.

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Valdkonna töökuulutused

Plasto otsib PERSONALIJUHTI

M-Partner HR OÜ

29. aprill 2018