8. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti firmadel on võimalus tutvustada oma tööpakkumisi online töömessil „Work in Estonia – IT, sales and engineering”

Foto: Scanpix/Panthermedia
Work In Estonia ja Eures Eesti kutsuvad Eesti ettevõtteid osalema interaktiivsel töömessil 28. märtsil, et leida välisspetsialiste IT, müügi ja inseneri erialadelt.

Tööotsijaid on oodata kõigist Euroopa Liidu riikidest

Värbamisüritusele kutsutakse osalejaid kõigis Euroopa Liidu riikides. Lisaks korraldatakse ka sotsiaalmeedia kampaania EL riikidest Portugalis, Itaalias, Sloveenias, Bulgaarias, Ungaris ja Lätis ning väljaspool EL veel Türgi, Gruusia ja Ukraina spetsialistide seas. Fookuses on IT, müügi ja inseneri taustaga inimeste tähelepanu püüdmine, et tutvustada neile Eestis töötamise võimalusi.

Online mess toimub Europeanjobdays.eu platvormil, kus korraldavad oma online töömesse ka teised Euroopa Liidu riigid nagu näiteks Iirimaa, Soome, Holland, Saksamaa jt.

Online mess kestab 4 tundi

Online töömess on tööandjale hea võimalus saada aimu, millised tööotsijad liiguvad lähiriikide tööturul, aga ka kaugemal, kes on valmis tööle asuma teise riiki. Samuti aitab see hoida kokku aega, kuna osalemiseks on vaja üksnes huvi värvata, aktiivseid tööpakkumisi ja aega messipäeval, mil olla virtuaalselt esindatud ning suhelda huviliste tööotsijatega,” märkis messi projektijuht Jaanus Valdmaa.

Messil osalemine on lihtne – tuleb vaid üles laadida tööpakkumised ning olla õigel päeval arvuti taga ja valmis tööotsijatega suhtlema. Mess kestab neli tundi ning platvorm teeb juba eelnevalt töökohtade ja messil osalejate vahel sobitust.

Personalifirma Manpower personalipartner Jelena Poleschuk on eelseisva messi suhtes samuti positiivselt meelestatud. „Oleme kolme aasta jooksul osalenud Eurese online töömessidel professionaalsete inimeste leidmiseks Eestisse ja see on meil ka õnnestunud,” sõnas Poleschuk.

2017. aasta statistika põhjal on Eesti online messi külastajad Euroopa riikidest pärit kõrgharitud noored (25–34 a), kellest mehi 58 ja naisi 36%.

 

Online töömessile tasub tulla nii ettevõtetel, kes alles alustavad välisvärbamisega, kui ka neil, kel juba on kogemust, ning seda just põhjusel, et lahendus on mugav ja kuluefektiivne.

Osalemine on tööandjatele tasuta. Registreerida saab järgneval lingil.

Autor: Kaisa-Triin Kosenkranius, Work in Estonia

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456