Milline inimene sobib meeskonnatööks?

margusalviste

Meeskonnatööst sõltub sageli organisatsiooni toimetuleku võime, mistõttu on õigete inimeste leidmine ja sünergia saavutamine üks võtmeküsimusi. Kuidas valida oma meeskonda õiged inimesed?

Kogenud juhtimistreener ja Äripäeva Akadeemia koolitaja Margus Alviste leiab, et uut inimest ei tasu valida ainult töövestluse põhjal. On hulk inimesi, kes on harjunud töövestlustel käima – nad tulevad vahel vestlusele lihtsalt õnne proovima ega pruugi tööst huvitatud ollagi. Sellised kogenud kandideerijad oskavad end vestluse jaoks sobivalt riietada, teavad, kuidas head muljet jätta, ning vastavad küsimustele väga professionaalselt.

Kuidas leida meeskonnatööks sobiv inimene?

Kuidas aru saada, kas töövestlusel on meeskonnatööks sobiv inimene? Vahel on mõistlik rakendada küsimustikke ja teste, aga ­ainult nende tulemustele ei tasu lootma jääda. Traditsioonilisele vestlusele lisaks võiks teha mõne mängulise harjutuse või sotsiaalse eksperimendi. Üks võimalus on tuua kõik kandidaadid ühte ruumi kokku ja anda neile ülesanne, mille käigus peavad nad 15 minuti jooksul saavutama kokkulepitud tulemuse. Umbes 10 minutiga on võimalik aru saada, kui sobivad need inimesed koostööks on. Nimelt unustab inimene 5–7 minuti jooksul ära enda kontrollimise ja avalduvad tema loomulikud käitumismustrid.

Ülesande lahendamise või sotsiaalse eksperimendi käigus tasuks jälgida inimeste dominantsust ehk nende püüdlust hakata võimalusel täitma juhi rolli. Väga tugevalt domineeriv inimene ei pruugi meeskonnatööle positiivselt mõjuda, sest ta üritab oma tahet igas olukorras peale suruda. See võib viia olukorrani, kus teised liikmed tunnevad, et nende panust ei väärtustata piisavalt, mistõttu langevad nii nende motivatsioon kui ka meeskonna üldine sünergia. 

Äärmuslikud inimesed ei sobi meeskonnatööks

Teine äärmus on täielikult mittedominantsed inimesed. Margus Alviste võrdleb neid veeklaasiga, mida nihutatakse siis, kui vaja on. Sellistel inimestel puudub initsiatiivikus ning nad eelistavad pigem alluda ja täita etteantud ülesandeid. Sageli tajuvad mittedominantsed inimesed, et nendest ei sõltu suures plaanis midagi, ja usuvad, et teistel on paremad tingimused töö tegemiseks. Selline mõtteviis saab neile väljakutsuvamate ülesannete juures takistuseks. 

Äärmuslikud isiksused ei ole meeskonnatööks väga hea valik. Alviste soovitab leida kollektiivi sellised inimesed, kes sobivad oma isiksuselt, hoiakutelt, mõtlemisalgoritmidelt ja temperamendilt suurema pildiga. Iga liige võiks ideaalis rikastada meeskonda mingisuguse originaalse panusega, sest meeskonna eesmärk on hakata üksikute inimeste puudusi kompenseerima ja tugevusi võimendama.

Osale arutelus

  • Keit Ausner, Äripäeva Akadeemia

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Personaliuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

Peopaik

Kuninglik Saku mõis – pealinnast vaid 11 km kaugusel

Tallinnast vaid 11 km kaugusel rohelusse mattunud Saku mõis sobib suurepäraselt nii koosolekute, seminaride, konverentside kui firmapidude korraldamiseks. Väärika ajalooga Saku mõisa peahoone pärineb 1820. aastast ning on oma rikkaliku-luksusliku dekoori ja laemaalingutega üks Eesti kaunimaid.

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Valdkonna töökuulutused

LENNUTA MEID ORBIIDILE. Otsime TURUNDUSSPETSIALISTI

Porto Franco OÜ

25. juuni 2018