"Töö ja palk" on jalgpalli lainel

Ajakirja Jalka peatoimetaja Indrek Schwede, Personaliuudiste juht Helen Kõrgesaar ja Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim
Ajakirja Jalka peatoimetaja Indrek Schwede, Personaliuudiste juht Helen...

Käes on jalgpallikuu ja ka tänane saade "Töö ja palk" on pööranud pilgu palliplatsile, et vaadata üle, mis toimub jalgpallurite palgamaastikul.

Kas ainult jalgpalli mängides on võimalik Eestis oma pere ära elatada või tuleb siiski välisklubide poole vaadata? Kuidas kujuneb ja millest koosneb jalgpalluri töötasu? Millal ja mille alusel saab jalgpallis palgatõusu küsida? Mille eest ootavad karistused ja palgakärped? Kuivõrd erineb meeskonna treeneri töö juhi omast?

Need ja paljud teised küsimused saavad vastuse tänases saates "Töö ja palk". Jalgpallitöö juttu kommenteerivad stuudios ajakiri Jalka peatoimetaja Indrek Schwede ja Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim. Saadet juhivad Helen Kõrgesaar Personaliuudistest ja Indrek Mäe Äripäeva börsitoimetusest.

Niisiis kell 13 nagu ikka: raadio Äripäeva sagedusele (92,4 MHz) ja mõnusat suvist tööjuttu kuulama! Saade on järelkuulatav ja ilmub ka õige pea Personaliuudised.ee saidile rubriigi Podcastid alla, kus saad järele kuulata ka varasemaid "Töö ja palga" saateid.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Personaliuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

Peopaik

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Valdkonna töökuulutused