"Töö ja palk" on jalgpalli lainel

Ajakirja Jalka peatoimetaja Indrek Schwede, Personaliuudiste juht Helen Kõrgesaar ja Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim
Ajakirja Jalka peatoimetaja Indrek Schwede, Personaliuudiste juht Helen...

Käes on jalgpallikuu ja ka tänane saade "Töö ja palk" on pööranud pilgu palliplatsile, et vaadata üle, mis toimub jalgpallurite palgamaastikul.

Kas ainult jalgpalli mängides on võimalik Eestis oma pere ära elatada või tuleb siiski välisklubide poole vaadata? Kuidas kujuneb ja millest koosneb jalgpalluri töötasu? Millal ja mille alusel saab jalgpallis palgatõusu küsida? Mille eest ootavad karistused ja palgakärped? Kuivõrd erineb meeskonna treeneri töö juhi omast?

Need ja paljud teised küsimused saavad vastuse tänases saates "Töö ja palk". Jalgpallitöö juttu kommenteerivad stuudios ajakiri Jalka peatoimetaja Indrek Schwede ja Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim. Saadet juhivad Helen Kõrgesaar Personaliuudistest ja Indrek Mäe Äripäeva börsitoimetusest.

Niisiis kell 13 nagu ikka: raadio Äripäeva sagedusele (92,4 MHz) ja mõnusat suvist tööjuttu kuulama! Saade on järelkuulatav ja ilmub ka õige pea Personaliuudised.ee saidile rubriigi Podcastid alla, kus saad järele kuulata ka varasemaid "Töö ja palga" saateid.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Personaliuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

Peopaik

V nagu vesi ja vaba aeg – V Spaa- ja Konverentsihotellis

V on veemõnude ja vaba aja veetmise element, mis märgib kõike võrratut ja vajalikku. Hotellist, spaast, restoranist, kohvikust ja konverentsikeskusest koosnev kompleks on koht, kus unustad kõik üleliigse ja pühendud vaevata kõigele, mis elus tegelikult oluline on. Hea tervis. Head inimesed. Hea tuju.

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Valdkonna töökuulutused

MAXIMA otsib PERSONALIDIREKTORIT

Fontes PMP OÜ

23. juuli 2018