Kasumlikkus algab töötajatest

Organisatsioon, mis väärtustab tööheaolu ja vaimset tervist, ei ole mitte ainult psühhosotsiaalselt turvaline töökoht, vaid ka kasumlikum tänu väiksematele kuludele haiguste, puudumiste ja raisatud aja tõttu, selgus Austraalias tehtud uuringust.

Psühhosotsiaalselt turvaline keskkond tähendab seda, et mõistetakse piire, kui palju inimesed on võimelised päevas töötama, selgitab uuringu autor, Lõuna-Austraalia ülikooli organisatsioonipsühholoogia professor Maureen Dowd. “Psühhosotsiaalselt turvaline keskkond järgib tasakaalu töötaja psüühilise tervise ja tootlikkuse vahel ning töötajate vaimne tervis on juhtkonna prioriteet.”

Selliste organisatsioonide juhid pööravad suurt tähelepanu töötajate heaolule, sealhulgas ka emotsionaalsele tervisele. Nad kujundavad tööülesanded nii, et need ei oleks liiga kõrgete nõudmistega ja võimaldavad iseseisvust ja sotsiaalset tuge.

Dowd on 2016. aastal tehtud uuringu autor, mis põhines 4200 erineva valdkonna töötaja intervjuul ja mille avaldas riiklik agentuur Safe Work Australia. Uuringus leiti, et organisatsioonid, mis tähtsustavad tootlikust töötajate heaolust enam, kaotavad aastas keskmiselt 4,5 miljardit dollarit (USD) töötajate puudumiste ja madala töötajate pühendumuse tõttu.

Tervislik töökeskkond aitab maandada stressist tulenevat ülestimuleerimist. Teistest uuringutest on tulnud välja, et heaolu kasvatavad näiteks privaatsed tööruumid, piisav uni, kultuur, mis ennetab töökiusamist, ja paindlik puhkus, mis võimaldab arvestada pere vajadustega.

Peale meditsiiniasutuste meeskondade uurimist järeldas Amy Edmondson Harvard Business Schoolist, et usalduslik õhkkond võimaldab paremini prognoosida edu, kui meeskonnaliikmete individuaalsete töötulemuste mõõdikud. Turvalistes töökeskkondades saavad töötajad jagada ebaõnnestumisi ja vigu, mis võimaldab neid parandada. Sellistes keskkondades saavad töötajad uskuda kolleegide head tahet ning kompetentsust ning üksteist vajadusel toetada.

Vastupidised sellele on näiteks ülipingelised, ülepolitiseeritud ning ettevõtete omanikevahetuse mõju all kannatavad organisatsioonid.

Psychology Today'st tõlkinud Tööheaolu.ee

Osale arutelus

  • Tööheaolu.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Personaliuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

Peopaik

V nagu vesi ja vaba aeg – V Spaa- ja Konverentsihotellis

V on veemõnude ja vaba aja veetmise element, mis märgib kõike võrratut ja vajalikku. Hotellist, spaast, restoranist, kohvikust ja konverentsikeskusest koosnev kompleks on koht, kus unustad kõik üleliigse ja pühendud vaevata kõigele, mis elus tegelikult oluline on. Hea tervis. Head inimesed. Hea tuju.

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Valdkonna töökuulutused

MAXIMA otsib PERSONALIDIREKTORIT

Fontes PMP OÜ

23. juuli 2018