Algas konkurss parimate praktikantide leidmiseks

Eesti Tööandjate Keskliit kuulutas eile välja parimate praktikantide konkursi „Praktik Cum Laude“, mille eesmärk on tunnustada säravaid praktikante, kes praktika käigus oma oskusi silmapaistvalt arendavad.

Juba kolmandat aastat korraldatavale konkursile saavad tänavu kandidaate esitada kõik organisatsioonid, kes pakkusid praktika- või töökohapõhise õppe kohti äsja lõppenud õppeaastal, alates 1. septembrist 2017 või teevad seda sel suvel.

Eesti Tööandjate Keskliidu juhataja Toomas Tamsari sõnul on konkursi eesmärk tunnustada ettevõtete ja koolide koostööd ning tõsta esile neid, kes näevad praktikas kohustuse asemel pigem head võimalust. „Praktika viib kokku tööandjad ja tulevased töötajad, kelledest nii mõnelegi võib praktika anda mitte ainult lühikese praktilise kogemuse, vaid ka esimese töökoha valitud erialal,“ sõnas Tamsar.

Tema sõnul on ettevõtete jaoks on järelkasvu teema äärmiselt oluline ning suhe kutsekoolide ja ülikoolidega on aasta-aastalt muutunud üha sisulisemaks. „Praktika ja töökohapõhine õpe käivitavad koostöö tulevaste talentidega juba siis, kui noored alles ametit õpivad – nii saavad ettevõtted panustada sellesse, et tööturule sisenevad spetsialistid vastavad tõepoolest nende ootustele,“ lisas ta.

Organisatsioonidel on võimalik kandidaate esitada augusti lõpuni, täites Eesti Tööandjate Keskliidu kodulehel kättesaadava ankeedi ja saates selle meiliaadressile employers@employers.ee.

Parimaid praktikante tunnustatakse sel aastal kokku kolmes kategoorias – parim praktikant kutsehariduse koolipõhises õppes, parim praktikant töökohapõhises õppes (õpipoiss) ja parim praktikant kõrghariduses. Konkursi võitja otsustab hindamiskomisjon, kuhu kuuluvad Eesti Tööandjate Keskliidu, haridus-ja teadusministeeriumi ning erialaliitude esindajad ja avalik internetihääletus.

Parima praktikandi tunnustuse saanud õppurid saavad auhinnaks Estonian Business Schooli karjäärinõustamise ja võimaluse läbida omal valikul kursus (kuni 6 EAP), mis toetab nende õpinguid ja edasist tööelu. Võitjad kuulutatakse välja oktoobris.

Lisainfo kampaania kohta on leitav Eesti Tööandjate Keskliidu kodulehel ja „Praktik Cum Laude“ Facebooki-lehel. „Praktik Cum Laude“ projekti toetab Euroopa Sotsiaalfond.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Personaliuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

Peopaik

V nagu vesi ja vaba aeg – V Spaa- ja Konverentsihotellis

V on veemõnude ja vaba aja veetmise element, mis märgib kõike võrratut ja vajalikku. Hotellist, spaast, restoranist, kohvikust ja konverentsikeskusest koosnev kompleks on koht, kus unustad kõik üleliigse ja pühendud vaevata kõigele, mis elus tegelikult oluline on. Hea tervis. Head inimesed. Hea tuju.

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Valdkonna töökuulutused

MAXIMA otsib PERSONALIDIREKTORIT

Fontes PMP OÜ

23. juuli 2018