"Töö ja palk": kuidas pea töömõtetest puhtaks saada

ritaratsepp
Psühholoog ja näitleja Rita Rätsepp

Sa ei suuda töömõtteid unustada koduteel, nädalavahetusel ega ka puhkuse ajal? Oled võtnud endale hulga lisaülesandeid lihtsalt sellepärast, et seda sinult eeldatakse? Tunned, et oled ületöötanud ja peagi ähvardab läbipõlemine?

Siis on seekordne saade "Töö ja palk" just nimelt sulle!

Tänases saates keskendutakse ületöötamisele, läbipõlemisele ja sellele, kuidas oma pea puhkeajal töömõtetest puhtaks saada. Saates on külas armastatud näitleja Rita Rätsepp, kes seekord esindab psühholoogi vaatenurka. Rita kirjeldab läbipõlemise tundemärke, jagab nõuandeid, missugused märgid viitavad ületöötamisele, ja annab paar lihtsat nippi enesediagnostikaks.

Saade on eetris kell 13.00 Äripäeva raadio sagedusel 92,4 MHz ning seda saab järele kuulata ka podcastina SIIN.

Saadet juhib Personaliuudised.ee toimetaja Helen Kõrgesaar.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Personaliuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

Peopaik

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Valdkonna töökuulutused