9 nippi, et firmaüritus õnnestuks

Läbimõeldud tegutsemine ei lase üritusel vett vedama minna!
Läbimõeldud tegutsemine ei lase üritusel vett vedama minna!

Äripäeva Konverentsikeskuse juht Mari Sarapuu jagab nippe ja soovitusi, millest firmaüritusele tehnilise teostaja või tehnikapakkuja valikul lähtuda ja kuidas hea koostöö saavutada.

1. Mõtle läbi ürituse stsenaarium. Ülioluline on läbi mõelda detailid ja lõpuks teada, milline on kulu. Poolik ja läbimõtlemata stsenaarium toob ootamatuid olukordi korralduses ja viib ka eelarve miinusesse.

2. Küsi mitu pakkumist. Võrdle hinda ja teostust, aruta pakkumine pakkujaga läbi. Pakkumisi võrreldes näed kvaliteedi ja hinna suhet turul. Julge küsida ka erinevaid lahendusi ja rumalaid küsimusi pakkujalt, sest oluline on taas kõik detailid läbi arutada ja vastastikusest kokkuleppest ühtviisi aru saada, et vältida hilisemaid n-ö ämbrisseastumisi.

3. Küsi pakkumisel soovituskirju. Arvesta, et paberile võib kõike kirjutada, kuid olulised on reaalsed kogemuslood ja inimeste tagasiside teenuse kohta. Julge neid küsida ja saad vältida eos juba võimalikke vigu!

4. Räägi pakkujaga läbi, et leida parim lahendus. Oluline on vastastikune suhtlus ja asjadest õigesti aru saamine. Ükski asi ei saa olla liiga tühine. Ei saa eeldada, et midagi saad iseenesest tehtud, pigem ununeb asi ürituse päeval ära ning jääbki tegemata.

5. Koosta stsenaarium ja/või edasta raider (bändi nõuded). Sel juhul pead ise mõtlema väga põhjalikult läbi ürituse toimumise ja samuti garanteerid selle, et tehnikapartneri jaoks on konkreetselt kõik kirjas, mida on vaja teha ja mida ootad.

6. Kooskõlasta muudatused tehnikuga, et tal poleks üritusel üllatusi. Kommunikatsioon ja uue info operatiivne edasiandmine on kõige võti!

7. Lepi kokku, kuidas tehnik üritusel riides peab olema, et ta oleks ürituse stiiliga kooskõlas. Väike detail, mis võib jääda planeerides märkamata, aga on ürituse miljööd arvestades üsna oluline.

8. Usalda, aga kontrolli, eriti, kui koostöö on esmakordne.

9. Käitu koostööpartneriga mitte ainult nõudlikult, vaid ka viisakalt ja sõbralikult. Tegu on ju koostööga.

Osale arutelus

  • Mari Kõlli

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Personaliuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

Peopaik

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Valdkonna töökuulutused