Tööandjad: kas valime arengu või saavutatu hoidmise?

Tööandjate Keskliidu juht Toomas Tamsar
Tööandjate Keskliidu juht Toomas Tamsar

Eesti Tööandjate Keskliit avaldas täna oma veebis Tööandjate manifesti. Iga nelja aasta tagant välja antavas manifestis on Tööandjate nägemus tänasest Eesti riigi hetkeseisust ning ettepanekud, mis on adresseeritud riigile, töötajatele ja ettevõtjatele.

„3. märtsil 2019 valitakse Eestis Riigikogu. Lisaks isikutele valitakse seal ka programme, mille alusel sünnib koalitsioonilepe. Selle leppe põhjal tehakse järgnevateks aastateks otsused, mis mõjutavad meie kõigi elu ja mitte üksnes 2023. aasta valimisteni, vaid märksa kauem. See on põhjus, miks tööandjad sõnastavad ka 2018. aastal oma manifesti,“ ütles manifesti tutvustamisel Tööandjate Keskliidu volikogu esimees Tiit Kuuli.

Tööandjate jaoks on nende valimiste kõige olulisem küsimus, kas valime arengu või saavutatu hoidmise? „Seda küsimust oleme küsinud eri sõnastuses korduvalt. Kas valime tundmatu, kuid lootusrikka tuleviku või parema eilse? Kas investeerime või jagame laiali? Kas teeme uusi asju või pigem ei tee? Kas ehitame noortele tuleviku-Eestit või nostalgia-Eestit? Julgustame kõiki manifesti lugejaid küsima neid ka poliitikutelt ning jälgima, kas programmid ja valimisloosungid lubavad arengut või olemasoleva hoidmist,“ lisas Kuuli oma kommentaaris.

Tööandjad teevad ettepanekuid neljas suuremas teemavaldkonnas – töösuhetes, riigi majandusarengus, maksudes ja hariduses. Tööandjate manifestiga on võimalik tutvuda siin. Lisatud on manifesti tekst ja peamised sõnumid.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Personaliuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Valdkonna töökuulutused