Autor: Personaliuudised.ee • 18. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sobivad pühadetervitused töötajatele

Jõule peetakse aasta rõõmsaimaks ajaks, mil peetakse pidusid ja jagatakse kingitusi. Firmade jaoks on see aeg, mil näidata välja tänulikkust töötajate aja ja pühendumise eest. Allpool on valik töötajatele mõeldud enim kasutatud jõulutervitustest. Need võiksid inspireerida sinu loovust siira sõnumi edastamisel.
Foto: Pixabay.com

* Kuigi oleme tänulikud sinu töö eest ja soovime sulle head kogu aasta jooksul, tahaksime eraldi soovida rõõmsaid jõulupühi kõigile meie pühendunud töötajatele.

* Saadame oma töötajatele parimaid pühadesoove, olgu teie jõulud rõõmsad ja helgus hinges.

* Soovime sel rõõmsal tänutunnet tulvil pühadeajal tänada meie armsaid töötajaid. Südamlikku ja pidulikku pühadeaega teile kõigile.

* Soovin häid jõule ja loodan peagi poolelioleva projekti koos sinuga lõpule viia. Toogu need jõulud häid uudiseid projekti lõpetamisest parimate tulemustega.

* Elu on elamist väärt ja unistused täituvad, kui püsime kogu aasta jõulumeeleolus. Meie jõulutervitused kõigile töötajatele.

* Olgu sinu pühad täis rõõmu, toredaid mälestusi ja õnne. Aitäh, et oled olnud meie ettevõttes nii hea töötaja.

* Häid jõule juhtkonna nimel. Siiras tänu pühendumise eest, soovime sulle ja su perele südantsoojendavat, lõõgastavat ja imelist jõuluaega.

* Häid jõule kõigile sõpradele ja kolleegidele. Tänan pühendumise ja hea töö eest. Jumal õnnistagu sind ja lubagu meil jätkuvalt teineteist toetada ka uuel aastal.

* Häid jõule. Hindame sinu tööd meie ettevõtte heaks. Olgu sinu pühad südamlikud, rahulikud ja kaitstud.

* Meie organisatsioonil on vedanud pühendunud töötajatega ning sooviksime sind tänada tubli töö ja hoole eest. Toogu pühad rohkelt edu, head tervist ja küllust sinu ellu.

* Meie töötajad väärivad helgeimat pühadeaega. Soovime väga rõõmsaid, kaitstud ja lustlikke jõule. Täname sind tubli töö eest.

* Meie meeskond on õnnega koos, et meil on selline kolleeg nagu sina. Häid jõule, kaaslane. Meile meeldib sinu naeratav hoiak, mille abil tähtajad linnutiivul mööduvad.

* Aitäh armsate jõulusoovide eest. Olen nende üle väga tänulik ning soovin sulle ja su perele kauneid jõule ja ootan jõulude tähistamist paljude meeldejäävate hetkedega.

* Toogu see jõuluaeg kõigi meie töötajate ellu palju õnne ja rõõmu ning täitugu kõik sinu soovid. Rõõmsaid pühi sulle ja su perele.

* Saadame oma töötajaile ja nende peredele tänutunnet täis mõtteid, häid soove ja palju rõõmu südameisse. Kauneid pühi. Hindame sinu pühendunud tööd.

* Head töötajad, soovime teile rõõmsaid ja muretuid pühi. Häid jõule meie perelt sinu perele.

* Südamlikud jõulusoovid sulle ja su perele. Oleme tänulikud, et kuulud meie ettevõtte perekonda.

* Meil on hea meel, et meie organisatsioonis on hoolivad ja töökad töötajad. Soovime, et jumal õnnistaks sind sel pühadeajal otsatu rõõmu ja hea tervisega ning külvaks su üle suure hulga õnnega.

* Tunneme uhkust, et meil on selline aus, töökas ja hooliv töötaja nagu sina! Soovime sulle kogu südamest häid jõule ja jumal õnnistagu sind lõputu kasvuga.

* Meie töös oli lõppeval aastal palju väljakutseid ning sinu toetuse ja pühendumisega oleme saavutanud edu kõikides ettevõtmistes. Soovin sulle häid jõule ja õnnelikku uut aastat.

* Möödunud aasta oli meie jaoks edukas tänu sinu tublile tööle, loovusele ja pühendumisele. Olen tõeliselt tänulik sinu suure pingutuse eest ja soovin sulle rõõmsat jõuluaega.

* Häid jõule! Jäägu nendest kaunitest pühadest palju rõõmsaid hetki alatiseks meelde. Saadan selle kirjaga teele parimad soovid rikkalikuks pidustuseks.

* Oleme järjest enam kindlad, et tulevik on meie päralt. Kasutame pühadeaegse puhkuse ajal juhust, et väljendada oma siirast tänu sinu pühendumise eest.

* Sinu julgus praeguses hetkes annab lootust tuleviku suhtes. Juhatagu jõuluaeg sind rajale, mis on täis lõputul hulgal õnnistusi. Oled meeldiv ja asjalik kolleeg.

Brandon Gaille'ist tõlkinud Kaisa-Kitri Niit

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456