Autor: Helen Roots • 4. märts 2024

Maksudest koondamise ja töövaidlusteni. Kaameratest rääkimata ...

Kui tööõigus on sinu teema, siis vaata, millest tuleb juttu märtsikuisel tööõiguse seminaril!

Juba 27. märtsil toimub järjekordne Äripäeva ja Personaliuudiste tööõiguse seminar, kus, nagu alati, astuvad üles tööõiguse valdkonna tipptegijad. Eesti parimad tööõiguse spetsialistid käsitlevad seminaril praeguse hetke kõige aktuaalsemaid tööõiguse teemasid – sealhulgas jõustuvaid ja kavandatavaid muudatusi aastal 2024.

Päeva alustuseks võtab Ernest & Youngi maksuekspert ja juhatuse liige Ranno Tingas vaatluse alla maksudega seonduva ning räägib lahti:

* töötajaga seotud maksuseaduste muudatused 2024-2025 ja

* aktuaalsed maksuteemad: tööandja optsioonid ja OÜ-tamine.

Advokaadibüroo Cobalt partner ning töö- ja äriõiguse valdkonna juht Karina Paatsi selgitab, kuidas viia läbi riskivaba koondamisprotsess nii, et töötaja huvid saaksid kaetud. Tema ettekande eesmärk on selgitada koondamise ettevalmistamise ja vormistamisega seotud õiguslikke nõudeid, et koondamine oleks tehtud korrektselt ja töötaja õigusi silmas pidades.

Tänapäeval aina sagedamini päeva korda kerkiv küsimus on ka jälgimisvahendite kasutamine töökeskkonnas. Ettevõtete huvi jälgida töökeskkonnas toimuvat nii turva-, vastavus- kui ka muudel kaalutlustel on kasvamas ja sellises olukorras on paratamatu, et tööandjate huvid põrkuvad töötajate privaatsussfääriga. Advokaadibüroo Eversheds Sutherland Ots & Co andmekaitse, tööõiguse, intellektuaalomandi ja IT õiguse valdkonna juht Tambet Toomela selgitab kuulajaile, millistel tingimustel on jälgimisvahendite kasutamine töökeskkonnas lubatud ja mida seejuures silmas pidada.

PANE TÄHELE!

Seminari pääsme saab soodushinnaga soetada veel vaid täna, 4. märtsil!

Päeva lõpetame töövaidluste teemadel. Paljud tööandjad seisavad aeg-ajalt silmitsi olukorraga, kus töövaidluses tuleb oma seisukohti ja positsiooni kaitsta, olgu selle põhjuseks kas töölepingu lõpetamise vaidlustamine või muu töölepingust tulenev erimeelsus. Advokaadibüroo Cobalt vandeadvokaat ja valdkonnajuht Kadri Michelson selgitab, mida saab tööandja teha vaidluse ennetamiseks, kuidas näeb välja töövaidluse protsess, milliseid vigu peaks tööandja vältima ja milliseid samme tegema, et vaidlus lõppeks tööandjale positiivselt.

Tööõiguse seminari programmiga saad tutvuda siin:

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456