Jaga lugu:

Kui läbirääkimised lähevad vett vedama

Läbirääkimiste ekspert ja koolitaja Georg Merilo  

Kaheksateistkümnendat tegevusaastat läbirääkimiste eksperdi, vahendaja ja õpetajana alustanud Georg Merilo tuleb ka sel aastal "Palga Päeva" toreda ja teadliku osalejaskonna ette.

Georg peatub oma ettekandes sel korral elu pilvisemal poolel: mis saab siis, kui läbirääkimised lähevad untsu? Miks alati ei saavutata edu? Mis teha siis, kui konflikt on kohal, harjad punased ja sama värvi smiley'd lendavad? Olgu läbirääkimised siis palga üle või lisaboonuste teemal, kollektiivlepingu asjus või koguni streikimise võtmes.

Konverentsi "Palga Päev 2018: kas palgaerinevus rikastab?" pääsmed on veel selle nädala lõpuni saadaval soodushinnaga.

Vaata üle konverentsi päevakava ning tutvu esinejatega ning registreeri end kuni 31. augustini.

Ka Rakvere Lihakombinaadi streigi lahendamisega 2018. aasta algul läbirääkimiste kaudu seotud olnud Georg toob esimest korda avalikkuse ette momente, mis tegelikult toimus või ei toimunud, kes lahenduse pärast reaalselt südant valutas ja kes on nii-öelda järjekordsed hermansimmid.

Georgi eesmärk ei ole oma tõeavalikustamisega publikut śokeerida ega tõsistest sündmustest kollast odavat müügivahtu välja kloppida, vaid koputada osalejatele kogu personalivaldkonnas südamele. Läbirääkimisoskuste ja hea meie-tunde tekitamise tahteta lõikame Eestis kõik endale otseselt või kaudselt sõrme. Ning see veri ei pruugi hüübida.

Jaga lugu:
PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

Personaliuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Kai Miller
Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136kai@personaliuudised.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee