Autor: Personaliuudised.ee • 30. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veel on võimalus kandideerida Eesti parimaks ettevõtteks!

Reageeri kiiresti ja osale parima ettevõtte konkursil!
Foto: graphicstock.com
Veel on ettevõtetel võimalik kandideerida Eesti suurimal ettevõtluskonkursil, kus selgitakse välja tublimad ettevõtted erinevates kategooriates ja valitakse Aasta Ettevõte 2016. Parimaid ettevõtteid tunnustatakse pidulikul auhinnagalal, mis tänavu toimub 13. oktoobril!

Ettevõtluskonkurss hõlmab endas kahte konkurssi:

Konkurentsivõime edetabelit korraldab Eesti Kaubandus-Tööstuskoda. Selle konkursi raames koostatakse ettevõtete üldine konkurentsivõime paremusjärjestus ettevõtete majandusnäitajate põhjal. Lisaks valdkondlike edetabelite koostamisele selgitatakse parimad välja nii suurettevõtete, kesk- ja väikeettevõtete kui ka mikroettevõtete arvestuses. Konkursi metoodika on välja töötatud Eesti Konjunktuurinstituudi majandusteadlaste poolt. Kandideerimise tähtaeg on 1. juuli.Ettevõtluse Auhinda annab välja EAS. Selle konkursi raames selgitatakse välja riigile enim kasu toonud ettevõtted viies valdkonnas: aasta uuendaja, aasta välisinvestor, aasta disainirakendaja, aasta piirkonna ettevõte ja aasta eksportöör.Koostöös valdkonna asjatundjatega valitakse igas kategoorias välja kolm kõige märkimisväärsemat ettevõtet, kelle seast valib esinduslik žürii välja iga kategooria võitja. Kandideerimise tähtaeg on 31. juuli.

„Konkurentsivõime edetabelis osalemine ei nõua paljut, kuid annab võimaluse võrrelda end teiste valdkonnas tegutsevate ettevõtetega,” ütles kaubandus-tööstuskoja peadirektor Mait Palts. Ta selgitas, et majandusanalüütikud võrdlevad kandideerinud ettevõtte tulemusi ühtse ja maailmas tunnustatud metoodika alusel. Ettevõtja ülesandeks on vaid sisestada mõned näitajad majandusaasta aruandest veebivormi. „Tänaseks on konkursile registreerunud juba üle 400 ettevõtte, mida on rohkem kui eelmisel aastal kokku. Teistel on jäänud veel vaid paar päeva selle võimaluse kasutamiseks, mistõttu soovitan tegutseda kiiresti,” innustas Palts.

EASi juhatuse liikme Indrek Kaju sõnul on Ettevõtluse Auhinna näol tegu suurima riigi poolse tunnustusega Eesti ettevõtetele. „Eestis on palju ettevõtteid, mis on oma tegevusega paljudele tubliks eeskujuks ja suunanäitajaks. Usun, et meie ettevõtluse edulugude jätkuv tunnustamine on oluline, pakkudes konkursil osalevatele ettevõtetele lisamotivatsiooni ja tähelepanu ning inspireerides läbi oma edukuse ka teisi ettevõtteid,” lisas Kaju.

Ettevõtluskonkursi peamiseks eesmärgiks on edendada ettevõtlikkust ning tunnustada parimaid Eesti ettevõtteid, keda ka teistele eeskujuks seada. Tegu on suurima konkursiga, mis toimub era- ja avaliku sektori koostöös.

Kõiki ettevõtteid oodatakse endast märku andma ja kandideerima veebilehel www.ettevotluskonkurss.ee.

 

Lisainfo:

EAS

Marion Raudsepp

Koordinaator

Ettevõtluse ja ekspordi keskus

+372 6279 520

 

Kaubandus-tööstuskoda

Moonika Kukk

turundusdirektor

5698 0744

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456