Autor: Helen Roots • 10. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Personaliuudiste 2016. aasta kokkuvõte ja loetuimate lugude esiviisik

Personaliuudised.ee juht Helen Kõrgesaar tänab oma lugejaid ja on avatud põnevatele teemapakkumistele
Foto: Liisi Matvere
Veebruaris täitub Personaliuudistel esimene aasta ja siinkohal on paslik anda ülevaade meie veebilehe 2016. aasta loetuimatest lugudest.

Ei saa salata, et Personaliuudiste enimloetud lugude hulgas on aukohal konverentsiülevaated, mida ilmestavad rikkalikud pildigaleriid, millest ennast ja oma kolleege leida. Nii kuuluvad möödunud aasta loetud lugude esiotsa näikeks „Galerii Personalitöö aastakonverentsilt, „Konverents Palga Päev 2016. GALERII! ja „Toimus Koolituskonverents 2017. Lisatud galerii!. Samasuguse innuga loeti ja viidi end kurssi ka Personaliuudiste tööõiguse seminaridel toimunuga lugude „Galerii: seminar „Tööaeg ja töötasu ja „Töölepingu alustamine ja lõpetamine + galerii vahendusel.

 

Selle aasta loetuimate lugudega saad hõlpsalt kursis olla, kui liitud Personaliuudiste uudiskirjaga!

Kui aga galeriid kõrvale jätta, on loetuimate lugude esiviisik järgmine:

Töötajate hoidmine nõuab järgepidevat tööd (autor: PersonaliDisaini konsultant Marili Lenk)Asendamatuid pole, aga mõnda ei saa asendada (autor: Delovõje Vedomosti endine peatoimetaja Oksana Kabrits)15 e-kirjavahetuse viisakusreeglit, mida iga ametnik peaks teadma (allikas: Jacquelin Smith www.businessinsider.com, tõlkinud Helen Kõrgesaar)Vaata, kui atraktiivne tööandja on sinu organisatsioon 174 Eesti tööandja hulgas Eesti Z-generatsiooni hinnangul (autor: tööandja brändingu konsultant Kersti Vannas)Töö kohandamine – kuidas leida oma töös suuremat tähendust (autor: TalentMilli värbamisjuht ja partner Lea Kalda)

Personaliuudised tänavad oma lugejaid ja fänne – teie abiga sai värske personalitöötajatele suunatud veebileht käima tõmmatud ja tänaseks on see kogunud hulga jälgijaid ka Facebookis. Aitäh! Endiselt on oodatud lugejate ettepanekud teemade kohta, millest tahaks lugeda, samuti võtame alati hea meelega vastu personalitöötajate arvamus- ja kogemuslugusid. Personaliuudised on kindlasti ka keskkond, kuhu ettevõttel tasub riputada oma töökuulutus, kui otsitakse firmale personalijuhti või -spetsialisti.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456