Autor: Kadri Naanu • 1. september 2020

Eriline sünnipäev Eesti Lastekirjanduse Keskuses

Eesti Lastekirjanduse Keskus on avastamata pärl Tallinna vanalinnas. Lisaks omanäolistele ja hubastele ruumidele pakub keskus meeleoluka programmiga sisustatud sünnipäevapidusid pere kõige noorematele.

Sünnipäev on iga väikese tüdruku või poisi jaoks üks eriline ja tähtis päev. Lastekirjanduse keskuse põnevad ja meeldejäävad sünnipäevaprogrammid lastele vanuses 6–11 aastat pakuvad ainulaadset võimalust tähistada sünnipäeva raamatute ja lugude keskel.

Sünnipäevapidu toimub lastekirjanduse keskuse toredalt sopilise maja kõikidel korrustel ja selle jooksul tutvutakse armastatud illustraatori Edgar Valteri galerii ja raamatukoguga, nuputamist ja mõistatamist otsitakse varakambrist, meisterdatakse luugisaalis ning istutakse peolauda muinasjutupööningul. Sünnipäeva seltskonna suurus on kuni 16 last ja täiskasvanud saatjad.

Sünnipäevapeo teemad:

• Haldjad ja printsessid

• Detektiivide pidu

• Muinasjutuline pidu

• Tondi- ja metsakollipidu

• Mereröövlite pidu

Sünnipäevapidude toimumisaeg on septembrist maini: laupäeval kell 14.00–16.30 ja reedel kell 17.00–19.30. Suvekuudel (juunist augustini) vastavalt võimalusele tööpäevadel kell 17.00–19.30.

Peo hind sisaldab temaatilise sünnipäevapeo programmi läbiviimist algusest lõpuni (2,5 tundi), pööningusaali ja köögi kasutust koos nõudega, ringkäiku keskuses, mängude ja käelise tegevuse juhendamist, meisterdamise vahendeid, ühe auto parkimise võimalust keskuse hoovis ja peokutseid.

Sünnipäevi saab broneerida e-posti teel [email protected] või helistades telefonil 617 7233. Lisainfo leiate Eesti Lastekirjanduse Keskuse kodulehelt www.elk.ee.

Keskuse ruumid

Eesti Lastekirjanduse Keskus asub Tallinna vanalinnas Pikal tänaval. Neogooti stiilis villa imekauneid ruume on võimalik rentida nii seminarideks, konverentsideks, kontsertideks kui (laste)üritusteks. Ühendatud luugi- ja rõdusaal keskuse teisel korrusel mahutab kuni 80 istekohta. Saalide aknaluuke kaunistavad Jüri Mildebergi maalingud ja seintel saab imetleda illustratsiooninäitusi, mis aitavad luua ainulaadse ning hubase atmosfääri.

Keskuse muinasjutulise pööningusaali seinu katavad illustraator Piret Mildebergi maalingud. Oskar Lutsu lasteraamatust „Nukitsamees“ inspireeritud muinasjutupööning mahutab kuni 35 inimest. Siin on tore toimetada nii täiskasvanutel kui ka pere kõige noorematel.

Huvi korral võta ühendust [email protected] või 6177231.

Lastejõulupeod asutustele

Jõuluhooajal pakub Eesti Lastekirjanduse Keskus asutustele võimalust sisustada laste jõulupidu meeleoluka programmiga, kust ei puudu ka jõuluvana.

Teist nii omanäolist peopaika Tallinnast ei leia!

Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700