Autor: Helios Hall • 11. jaanuar 2022

Digitiva: 4 nippi, kuidas korraldada erilist üritust, kasutades multimeediat ja heli

Firmapeo, toote või teenuse tutvustuse, konverentsi või ühisürituse korraldamine tundub olevat vähemalt 7 päeva jagu peavalu? Iga inimene, kes on pidanud planeerima mõne ürituse ajakava, snäkilaua, dekoratsioonid ja asukoha, on väärt medalit! Multimeedia kunstikeskuses Digitiva oleme mõelnud igale aspektile, et aidata Sinu ürituse ladusamale kulgemisele ning eriliste hetkede loomisele.

Mida aga teha, et suurema vaevata korraldada unustamatut üritust? Siin on 4 nippi, mida meeles pidada:

1. Ruumide valik

Ürituspaiga valimisel tasub mõelda sellele, kui palju tuleb üritusele külalisi. Viie inimesega suures tantsusaalis seista pole just kuigi mõistlik ning 100 inimesega kabinetti tõenäoliselt ei mahu. Oluline on, et inimestel oleks mugav liikuda, kuid samas ei seikleks tühjas koridoris. Multimeediakeskuses Digitiva on 2 saali, millest ühes (peasaalis) on ruumi kuni 80 inimesele, samas tegevust on ka 30 osalejale. Seda seetõttu, et 360-kraadise vaatega kunstisaalis on võimalik nautida pilte, videosid ja kunsti nii, et põnevust jagub kõigile. Galeriisaalis on võimalik puhata peomeeleolust ja lasta maitsemeeltel rännata snäkilaua juures.

2. Pildi- ja/või videomaterjal

Meeleolu aitavad luua lisaks muusikale ka pildid ja videod. Ürituse ajal võivad nähtaval olla visuaalid meeskonnast, toote või teenuse loomise protsessist ja paljust muust. See on huvitav osalejatele, sest aitab aimu saada ettevõttest või meenutada toredaid hetki tiimiga. Multimeedia kunstikeskuse peasaalis on võimalus soovitud hetki näidata korraga lausa 360 kraadi ulatuses ja põrandale- nii ärkavad pildid ja videod veelgi rohkem ellu. Sellises saalis pole dekoratsioone vajagi.

3. Muusika

Muusika on iga ürituse oluline osa, kuid vajab eelnevalt peo kontseptsiooni ja külastajate tundmist. Pidulikule õhtusöögile vali meloodiline ja akustiline muusika, uue toote lansseerimisele vali toodet iseloomustav muusika (nutitelefon vajab pigem pop-muusikat, puidust käekellaga sobib näiteks klassikaline rokk). Konverentsile võib vabadel hetkedel panna taustaks motiveerivad muusikapalad, mis aitavad osalejal mõtted korraks välja lülitada ning naeratama panna. Meie kunstikeskuses on kõrgtasemel helisüsteemid ning soovi korral ei puudu ürituselt ka DJ. Arvestame ürituse teemaga ja aitame läbi muusika luua õige õhustiku.

4. Ajakava planeerimine

Üldlevinud viga on ürituse planeerimisel koostatud liiga tihe ajakava. Soovitame mõelda ajakava kokku panekul mõistlikus tempos tegutsemise peale ehk keegi ei jõua kuulata firmapeol 30-minutilist kõnet ega jõua magustoitu süüa 3 minutiga. Üritus tasub planeerida nii, et 85% ajast kuluks tegevustele ja 15% ajast on inimestel aega ümbritsevat uurida, hinge tõmmata ja tuttavatega suhelda. Igale tegevusele on mõistlik lisada paar minutit varuaega, sest iial ei tea, mis on tegelik ajakulu. Tasub välja mõelda peo tipphetk ning kas on soov see ajastada ürituse keskele või lõppu (sellest oleneb osalejate emotsioon koju minekul). Digitivas saame aidata üritusele wow-efekti loomisega. Soovid näidata maailmatasemel kunsti, viia külalised galatikat avastama või metsa, randa? Me oleme valmis.

Neid aspekte arvesse võttes kulgeb planeerimise protsess ladusamalt ja lõpp-tulemusena on aeg sisustatud, inimesed elevil ning loodud on meeldejääv üritus!

Unustamatu firmaüritus, kasutades kaasaegset tehnikat ja luues peole erilise visuaalse atmosfääri.

Digitiva multimeedia kunstikeskusest on ürituspaik, kus näituse saali kujundus ja võimekus annavad vabad käed ürituse teema valimisel ning soovi korral saab saalis näidata 360 kraadi ulatuses pilte ja videosid, mis haaravad iga külastaja tähelepanu. Peasaal on varustatud tipptasemel projektorite, helisüsteemi ja mikrofonidega, andes kogu ruumile kvaliteetselt visualiseeritud õhustiku ja kõlava heli.

Lisaks peasaalile on ürituspaigas Digitiva ka piisavalt lisaruume multimeedia vabaks ürituseks. Digitiva kunstisaalide pindala on kokku 320m2, millest multimeedia näituse saal on 140m2 ja galerii 180m2. Ürituste korraldamisel on võimalik kasutada mõlemat ruumi või ühte neist. Koosviibimist saab korraldada ka multimeedia kunstinäituse Monet2Klimt taustal või lisada näituse vaatamine ürituse ajakavasse. Näitus viib külastajad muinasjutulisse kunstimaailma ning paneb unustama argipäevamõtted.

Multimeedia kunstikeskus Digitiva ürituskoht:

- Suurepärane asukoht Tallinna südalinnas, Vabaduse Väljaku lähedal, Pärnu mn 22

- Täielikult varustatud ruum projektorite, kõlarite ja mikrofonikomplektidega

- Võimalus kujundada ruumi vastavalt soovitud teemale

- Unikaalne multimeedia kunstinäitus Monet2Klimt

- Projektsioon 3,5 meetri kõrgustele seintele 360-kraadise vaatega ja põrandale

- Üldpind 320m2 (jagatud kaheks ruumiks: nätiuse saal 140m2 ja gallerii saal 180m2)

- Parkimisvõimalused külastajatele

Ootame Sinu mõtteid planeeritava sündmuse teemal [email protected] või helista julgelt +3725539755

Rohkem infot meie tegegevustest saab www.monet2klimt.ee või meie Facebook lehel.

Milliseid üritusi saame meie ürituskohas aidata korralda?

Brändi turundus | Toote lansseerimine | Koosolekud | Pressikonverentsid | Ettevõtte üritused | Seltskondlikud koosviibimised | Peod | Degusteerimised | Moeetendused | Heategevusüritused | Esitlused | Telesaated | Kontserdid | Etendused | Töötoad | Joogatunnid | Autasustamistseremooniad | Fotograafia | Film & Video | Loengud | Koolitused | ja palju muud.

Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Liina AruKonverentside programmijuhtTel: 5559 1230