Autor: Personaliuudised.ee • 20. märts 2024

Lihtsad võtted Excelis, mis toovad personalitöös ajavõidu

Kas oskad kasutada kasutada Excelit tervisekontrolli aegade meeldetuletamiseks või muutuste illustreerimiseks palgafondis, voolavusprotsendis ja teistes personalimõõdikutes? Säästa aega ning omanda andmete töötlemise ja visualiseerimise vilumus!
Koolitaja Egle Saska on teinud personalitööd üle 25 aasta ning tal on kõrgeima taseme kutsetunnistus personalitöös.

Personaliuudistel on uus koolitusformaat, mis koosneb viiest online praktikumist. Praktikumide tulemusel:

1. oskab kasutada peamisi Exceli töövahendeid personalitöö tarbeks;

2. teab ja oskab kasutada sobivaid HR mõõdikuid ning neid graafiliselt/diagrammidena esitada;

3. oskab luua ja kasutada Pivot töövahendeid;

4. oskab kasutada vajalikke valemeid ja funktsioone (If, SumIf, AverageIf jm) ja tööriistu (VLookUp ja XLookUp);

5. teab mida võimaldavad keerulisemad töövahendid nagu Power Query, VBA jm.

Õpe toimub veebipraktikumidena – koolitaja tutvustab töömeetodit või lahendust ja seejärel saavad osalejad seda isiklikus arvutis Excelis proovida. Vajadusel koolitaja kordab, või kommenteerib lahenduskäiku. Liigutakse rahulikus tempos, arvestades osalejate soovidega. Kõik praktikumis kasutatavad näited ja ülesanded on praktilisest personalitööst.

Osalejad saavad toetava õppematerjali, kus praktikumide kõik teemad, näited ja töövahendid on detailselt kirjeldatud. Samuti saavad osalejad Exceli ülesannete põhjad, kus nad saavad praktikumide käigus käsitletavaid töövahendeid ja lahenduskäike harjutada ja kinnistada. Praktikumide juurde kuulub toetava materjalina koolitaja tehtud e-loeng Sissejuhatus Excelisse (20 minutit), millega saavad osalejad soovi korral iseseisvalt tutvuda.

Praktikumid alustavad juba 14. mail. Osaledes programmis võidad hinnas 25%, kuid saad osaleda ka üksikutes praktikumides. Registreeru siin!

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456