Autor: Personaliuudised.ee • 26. märts 2024

Ruti Einpalu

Ruti Einpalu: “Arenguvestlus on üks kõige tõhusamaid juhtimistööriistu, mis kahjuks väga sageli ei toimi .”

Kuuluvus ühingusse: ICF

Tase või diplom: Professional Certified Coach, PCC

Veeb: rutieinpalu.com, facebook/coachrutieinpalu, linkedin/ruti-einpalu-pcc-executive-coach

E-posti aadress: [email protected]

Kontakttelefon: 5029960

Tere hea lugeja! Usun, et muutus algab meist endist. Kui süsteemi üks lüli muudab ennast, siis on kogu süsteem sunnitud ennast korrigeerima. See mõte annab lootust.

Saan olla Sulle partneriks läbi coachingu, meeskonna coachingu ja juhtimiskoolituste. Kõigis nendes tegevustes toetun teaduslikule alusele võttes arvesse õppimise ja arengu neurobioloogiat.

Mõned faktid minu kohta:

● Olen töötanud tippjuhina Hansapangas, Draamateatris ja olnud Arvo Pärdi Keskuse sünni juures selle esimese juhina – kokku on mul juhistaazi 14 aastat.

● Olen sertifitseeritud suhtlemistreener (Gordon Training Int) ja toonud Eestisse Gordoni suhtlemistreeningute meetodid.

● Olen töötanud 19 aastat koolitajana ja 9 aastat juhtide coachina toetudes neuroleadership põhimõtetele. Coachingu geniaalsus seisneb selles, et ta arvestab sellega, mida meie aju armastab.

● Koolitajana on minu lemmikteemadeks keerulised vestlused, alustades arenguvestlustest ja tagasisidest lõpetades juhtide arenguprogrammidega.

● Juba 7 aastat kirjutan ma blogi. Kirjutades lihtsaid juhtimisalaseid lugusid, otsin salamisi ka laiemat tähendust. Kui soovid teada, kas sobime, siis kutsun sind lugema minu mõtteid rutieinpalu.com/artiklid.

Saame tuttavaks ja teeme koostööd!

Rubriigis "Vali endale coach!" leiad suurepärase ja mitmekülgse valiku tunnustatud ja pädevatest coachidest, keda endale strateegiliseks partneriks kutsuda. Vali targalt!
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456