Autor: Kristi Jõeorg • 28. september 2021

Töötamine külmas: mida külm tervisele teeb ja millised on tööandja kohustused?

Jahedad või lausa külmad ilmad mõjutavad töövõimet märkimisväärselt. Seda mõju võib vaadata mitme külje pealt – töötajal on külm, töötajal on palav ja töötaja haigestub kahe eelneva tulemusel.
Foto: Unsplash

Äärmuslikel juhtudel võib kokkupuude külmaga tekitada külmakahjustusi. Lisaks käte ja jalgade probleemidele võib külma ilmaga töötamine alandada kehatemperatuuri, mis omakorda võib põhjustada keskendumisraskusi, väsimust ja suurenenud õnnetus- ja kutsehaiguse tekkimise ohtu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456