Autor: Eesti Lastekirjanduse Keskus • 15. november 2023

Eesti Lastekirjanduse Keskuse ruumid on ideaalsed ürituste läbiviimiseks

Eesti Lastekirjanduse Keskus asub Tallinna vanalinnas Pikal tänaval. Neogooti stiilis villa imekauneid ruume on võimalik rentida nii seminarideks, konverentsideks, kontsertideks kui (laste)üritusteks ja sünnipäevadeks.

Korraldage oma asutuse üritused meie majas! Suurema sündmuse läbiviimiseks sobib ühendatud luugi- ja rõdusaal keskuse teisel korrusel, mis mahutab kuni 80 istekohta. Saalide aknaluuke kaunistavad Jüri Mildebergi maalingud ja seintel saab imetleda illustratsiooninäitusi, mis aitavad luua ainulaadse ning hubase atmosfääri.

Keskuses on võimalik korraldada ka suuremaid sündmusi, nende läbiviimiseks sobib ühendatud luugi- ja rõdusaal keskuse teisel korrusel, mis mahutab kuni 80 istekohta.

Keskuse muinasjutuline pööningusaal on sobilik väiksemate ürituste korraldamiseks, mahutades kuni 35 inimest. Pööningusaal on inspireeritud Oskar Lutsu lasteraamatust „Nukitsamees“, mille seinu katavad illustraator Piret Mildebergi maalingud. Siin on tore toimetada nii täiskasvanutel kui ka pere kõige noorematel.

Keskuse muinasjutuline pööningusaal on sobilik aga väiksemate ürituste korraldamiseks, mahutades kuni 35 inimest.

Ruumide kasutamise hinnakirjaga saab tutvuda siin. Huvi korral võta ühendust [email protected] või 617 7231.

Laste sünnipäevapeod

Eesti Lastekirjanduse Keskuses on võimalik korraldada ka laste sünnipäevi. Pakume põnevaid ja meeldejäävaid programme lastele vanuses 6-11 aastat. Sünnipäev on iga väikese tüdruku või poisi jaoks eriline ja tähtis päev, meie juures on ainulaadne võimalus tähistada seda raamatute ja lugude keskel.

Sünnipäevapidu toimub keskuse toredalt sopilise maja kõikidel korrustel ja selle jooksul tutvutakse armastatud illustraatori Edgar Valteri galerii ja raamatukoguga, nuputatakse ja mõistatatakse varakambris, meisterdatakse luugisaalis ning peolauda istutakse muinasjutupööningul. Sünnipäevaseltskonna suurus on kuni 16 last ja nende täiskasvanud saatjad.

Sünnipäevapeo teemad

• Haldjad ja printsessid

• Detektiivid

• Muinasjutud

• Tondid ja metsakollid

• Mereröövlid

Sünnipäevapidude toimumisaeg on septembrist maini: laupäeval kell 14.00-16.30 ja reedel kell 17.00-19.30. Suvekuudel (juunist augustini) vastavalt võimalusele tööpäevadel kell 17.00-19.30.

Peo hind on 180 eurot, mis sisaldab temaatilise sünnipäevaprogrammi läbiviimist algusest lõpuni (2,5 tundi), pööningusaali ja köögi kasutust koos nõudega, ringkäiku keskuses, mängude ja käelise tegevuse juhendamist, meisterdamise vahendeid, ühe auto parkimise võimalust keskuse hoovis ja peokutseid.

Sünnipäevi saab broneerida e-posti teel [email protected] või helistades 617 7661. Lisainfo leiate Eesti Lastekirjanduse Keskuse kodulehelt.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456