Autor: Janika Koch-Mäe • 15. märts 2024

Ka väike energiapaus on tööandja panus töötaja tervisesse!

Kas oled mõelnud, et suurema osa ärkvelolekuajast veedab inimene tööl? Personaaltreener Janika Koch-Mäe tõdeb, et nii võib suures plaanis öelda, et ettevõtte juhi kätes on tema töötajate tervis. “Energiline ja elujõuline töötaja on oluliselt produktiivsem ja usun, et suudab teha ka rohkem tööd.”
Foto: Evelin Kruus, GoodNews

Milleks meile energiapaus?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456