Autor: Personaliuudised.ee • 18. veebruar 2022

Personali Praktik, veebruar 2022

Veebruari kaanepersoon Robert Overweg soovitab igaühel mõelda, kuidas ta saab maailma muuta. "Vaadake enda sisse, kõik vastused on seal olemas," julgustab ta.

Robert Overwegi mõtteid lugedes jõudsin ühele äratundmisele. Kuigi Robert viitab raportile, mille järgi rohkem kui pooled kooliealistest lastest ei ole kunagi täielikult puhkeseisundis, siis arvatavasti pole enamik tööealisi täiskasvanuid samuti juba ammu kogenud täielikku puhkeseisundit. Isegi suvepuhkus, sport ja muu vaba aja veetmine käib plaani järgi. Igal hetkel on kuklas mõte efektiivsusest, natuke paremast tulemusest, millegi saavutamisest. Isegi puhkusel peetakse tähtsaks teha kvaliteetseid pilte, et neid üles laadida ja iga päev millegi toredaga sotsisaalmeedias pildil olla. Väga oluline oleks aga osata lihtsalt olla ja kulgeda.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456