Autor: Personaliuudised.ee • 18. märts 2022

Personali Praktik, märts 2022

Märtsikuu kaanepersoon, haridus- ja teadusministeeriumi töösuhete ja tasustamise valdkonna juht Saale Kaing ütleb, et inimese tegude suurust ja sügavust ei näita alati see, kui mitut erinevat asja ta teha suudab.

Seekord saab ajakirja vahendusel tuttavamaks haridus- ja teadusministeeriumi töösuhete ja tasustamise valdkonna juhi Saale Kaingiga. Tema jõudis personalitööni hoopis Rootsi kaudu, kuhu noorena õppima läks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456