Autor: Kadri Rootalu • 13. oktoober 2023

Kuidas saada teada, kui palju teeniksin sotsiaalmeedia sisuloojana?

Statistikaameti blogis vaatleb andmeteadur Kadri Rootalu, millised on inimesed, kes töötavad iga päev sotsiaalmeedia sisuloojana, aga ka laiemalt reklaami ja turunduse alal. Samuti seda, kui palju selline töö palgana sisse toob, kasutades selleks statistikaameti palgarakenduse andmeid 2023. aasta teise kvartali kohta.
Statistikaametist saab otsida infot, kui palju mingil ametikohal palka makstakse.
Foto: Meeli Küttim

Palgarakenduse statistika on kokku pandud maksu- ja tolliameti töötamise registri põhjal. Inimese ameti kohta saame infot, kui tööandja töölepingut sõlmides või seda muutes töötamise registrisse vastava sissekande teeb.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456