Autor: Rinel Pius • 2. november 2023

Rinel Pius: palgatõus toetab uuemate tehniliste lahenduste kiiremat kasutuslevõttu

Alampalk tõuseb uuest aastast 13% ja samas suurusjärgus ka sellest järgmisel aastal. Töötajad on selleks kindlasti valmis, ettevõtted pigem valmis. Aga kas riik on, küsib SOL Balticsi juhatuse esimees Rinel Pius.
SOL Balticsi juhatuse esimees Rinel Pius osutab, et kinnisvara korrashoiu sektoris on palk tõusnud kogu aeg väga kiires tempos, sest inimesi valdkonnas ei ole ja seega palga dikteerib vajadus.
Foto: Andras Kralla

Hiljuti uuris ajakirjanik minult, millise pilguga vaatab SOL alampalga tõusu ja kas uuel aastal tõstame klientidel ka hinda. Meil on Eestis 1400 töötajat ja tööjõukulu ulatub 68 protsendini käibest. Meid mõjutab iga sent, mis lisandub palgale või tööjõumaksudele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456